Sport > Fudbal

Partizan se MUČIO, MUČIO, PA ISPAO: Kiprani sipali so na ranu, Liga Evrope SAMO SAN (2:2)

Partizan će igrati u plej-ofu za Ligu koncerencija protiv Harmuna sa Malte, navijači tokom čitave utakmice skandirali "Uprava napolje!"

Autor: K1info

11/08/2022 > 22:28

podeli vest:

Partizan se MUČIO, MUČIO, PA ISPAO: Kiprani sipali so na ranu, Liga Evrope SAMO SAN (2:2)
Foto: Starsport


Partizan pod vođstvom Ilije Stolice nije uspeo da preskoči prvu evropsku prepreku, pošto je u revanšu sa AEK-om iz Larnake tim iz Humske remizirao u revanšu - 2:2 i tako ukupnim rezultatom 4:3 eliminisan iz trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope od duplo slabijeg tima, što je bruka kakva se ne pamti.

Oba gola za crno-bele je postigao Rikardo Gomeš, dok su Kiprani došli do prolaza zahvaljući autogolu Svetozara Markovića i minijaturi Faraža, koja će se vrteti na TV špicama i u košmarima igrača i navijača Partizana.

"Crno-beli" su nešto bolje otvorili susret i posle malo konkretnije igre prvi stigli do vođstva.

Igrao se 23. minut, Partizan je poveo nakon odlične kontre koju je po desnoj strani povukao Dijabate, uposlio Gomeša u prostor, a napadač sa Zelenortskih ostrva nije imao problema da matira Pirića.

Nastavili su domaćini sa stvaranjem opasnih akcija u napadu, međutim bez konkretnog učinka, dok je AEK pretio preko Faraja čiji je udarac završio u korner.

A u drugom poluvremenu - totalni haos.

Loš uvod "crno-belih" iskoristili su gosti kako bi izjednačili u 52. minutu, posle prodora Đurča Sveta Marković je na nespretan način smestio loptu u sopstvenu mrežu i tako utišao Humsku.

Ipak, samo minut kasnije usledio je pravi odgovor Partizana, sjajan prodor raspoloženog Dijabatea i centaršut sa desne strane iskoristio je Rikardo Gomeš i glavom doneo novo vođstvo srpskoj ekipi.

Foto: Starsport

 

Ali, to nije bilo sve, na žalost domaćih navijača.

U 57. minutu kao da se u Imadu Faražu prikazalo fudbalsko umeće Dijega Armanda Maradone lično, Francuz je probio po desnoj strani bacajući na zemlju nekoliko svojih čuvara i preciznim udarcem savladao Popovića koji je loptu jedva dotakao prstima.

Od tog trenutka, više ništa nije bilo isto, Ilija Stolica je pokušao da razmrda ekipu uvođenjem Jovića, međutim igra "crno-belih" je i dalje bila nepovezana i u nekim trenucima prilično besmislena.

Do kraja meča, smušenost na terenu kao da se prelila na tribine koje su po završetku utakmice glasno skandirali protiv uprave kluba.

Od Lige Evrope ove sezone nema ništa, Partizan u Ligi konferencija čeka još jedna prepreka pre grupne faze u vidu nejakog Hamruna sa Malte koji je iznenadio Levski i eliminisao ga u Sofiji posle izvođenja penala.

Ostavite komentar