Sport > Fudbal

Dva posebna USLOVA: Mesi postavio ultimatum čelnicima PSŽ

Argentinac ima ugovor do 30. juna ovde godine, a ima pravo da pregovara i sa drugim klubovima

Izvor: K1info/Tanjug

12/03/2023 > 10:54

podeli vest:

Dva posebna USLOVA: Mesi postavio ultimatum čelnicima PSŽ
Foto: Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader


Fudbaler Pari Sen Žermena i argentinski reprezentativac Lionel Mesi postavio je dva posebna uslova čelnicima kluba iz Pariza za produženje ugovora sa šampionom Francuske, prenose francuski mediji.

Mesi ima ugovor sa PSŽ-om do 30. juna ovde godine, a ima pravo da pregovara i sa drugim klubovima. Rukovodstvo "svetaca" je ponudilo produženje saradnje argentinskom fudbaleru, ali Mesi još nije odlučio gde će da nastavi karijeru.

- Mesi daje prednost ponudi PSŽ-a, ali postavlja dva jasna uslova za produženje ugovora. Mesi traži platu od 40 miliona evra po sezoni i želi garanciju da će uvek da bude u startnoj postavi PSŽ-a bez obzira ko će da bude trener kluba. Argentinac želi da ostane u formi, jer planira da naredne godine igra na Kopa Amerika - navode francuski mediji.

Foto: Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

 

Argentinski novinar Cezar Luis Merlo tvrdi da Mesi želi da nastavi karijeru u redovima francuskog šampiona.

- Pozicija Mesija se do danas nije promenila, njegove namere su da ostane u PSŽ-u. Zakazani su sastanci za produženje ugovora, koji ističe 30. juna, kako bi se razradili pojedini detalji. Za sada se ne razmatraju nikakve druge destinacije - objavio je Merlo.

Pojedini mediji su objavili da bi Mesi ako ne postigne dogovor sa PSŽ-om mogao da se vrati u Barselonu ili da nastavi karijeru u Saudijskoj Arabiji ili MLS ligi.

 

Ostavite komentar