Sport > Fudbal

Igraju za SRBIJU, možda će i za FULAM: Mitrović čeka ZEMLJAKA na Krejven kotidžu

Italijani za sada odbili prvu ponudu za vezistu Orlova

Izvor: K1info/novosti.rs

27/01/2023 > 18:36

podeli vest:

Igraju za SRBIJU, možda će i za FULAM: Mitrović čeka ZEMLJAKA na Krejven kotidžu
Foto: fulhamfc.com


Najbolji strelac naše fudbalske reprezentacije Aleksandar Mitrović, ujedno i gromoviti napadač Fulama, mogao bi u svom klubu da zaigra sa zemljakom i kolegom iz reprezentacije Sašom Lukićem!

Jučerašnja informacija da su čelnici FK Torino odbili ponudu Fulama od osam miliona evra za Lukića, kako su to preneli italijanski mediji, nije obeshrabrila "kotidžare".

Menadžer Fulama Marko Silva želi da Lukić pojača londonski klub do kraja zimskog prelaznog roka, koji se u većini najjačih evropskih liga završava kad i januar.

Jedan od najbolje obaveštenih ljudi o fudbalskim transferima, Italijan Fabricio Romano, objavio je na Tviteru svoja saznanja.

- Fulam insistira da se Saša Lukić dovede, i pored one početne ponude od osam miliona (koja je odbijena). Trener Torina Jurić kaže da je Lukić vrhunski igrač, tako dobar, i da zna da nije lako bilo kom klubu na svetu da produži saradnju sa takvim fudbalerima, ali će videti šta će na kraju da ispadne.

Podsetimo, Lukić je igrao za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Kataru, a naš nacionalni tim eliminisan je već posle grupne faze Mundijala.

Torino se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli Serije A i bori se za mesto koje vodi u evropska klupska takmičenja naredne sezone. Lukić (26) ima ugovor sa italijanskim klubom do juna naredne godine.

On je ponikao u Partizanu, a član je Torina od 2016. godine. Saša Lukić je za Torino odigrao 161 meč i postigao je 14 golova. Za reprezentaciju Srbije dva puta se upisao u strelce na 35 mečeva.

 

Ostavite komentar