KAKO SE PRAVE PROZIRNE, MEKANE I FINE PALAČINKE Recept za početnike!
podeli vest:
 
                    Dobrodošli u Bakinu kuhinju! Ako ste oduvek želeli da napravite prozirne, mekane i fine palačinke koje se ne lepe i nisu žilave, a pritom ste početnik u kuhinji – došli ste na pravo mesto!
Ovaj recept je toliko jednostavan, bez komplikovanih koraka, a garantuje savršen rezultat svaki put.  Pripremite se za najukusnije palačinke koje ste ikada probali, idealne za doručak, užinu, ili kada god poželite nešto slatko! Pogledajte video i uverite se sami koliko je lako.
                                                                            
                                        
                                                                                                                                                                                                                                
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                 
                                                                
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                            
                                        
                                                                                    
2 jaja
300 ml mleka
1 šolja brašna /od 200 gr/
ulje
malo soli
nadev po želji
                                                                            
                                        
                                                                                                                                            
                                
                                                                                                        Priprema:
                                                                                                    
                                
                                                                                                        Umutiti jaja žicom, dodati mleko malo soli i dodavati polako brašno. Mutiti da se razbiju grudvice. Tiganj dobro ugrejati premazati  uljem i sipati pola kutlače testa i razliti po tiganju. Peći na sniženog temperaturi pa okrenuti kad se zarumeni sa jedne strane.-
                                                                                                    
                                
                                                                                                        Nadev možete sami odrediti ono što vam deca najviše vole.
                                                                                                                                                                                        
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
Palačinke su mekane, fine, prozirne, nisu žilave i jako su ukusne!
 
         
     
         
         
         
             
  
  
             
         
         
         
         
                             
                             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            
Ostavite komentar