SAMO 5 MINUTA POSLA Gužvara mekša od duše – idealna za doručak!
podeli vest:
 
                    Zaboravite na pekaru – ova gibanica se pravi za 5 minuta, a ukus joj je kao iz najskuplje kafane! Ako ste jutros pomislili da nemate šta da doručkujete, ova sjajna domaća gužvara će vam promeniti planove. Bez mnogo muke, sa sastojcima koje već imate u kući, dobićete topao, mekan i mirisan doručak koji mami na još. I što je najbolje – gotova je brže nego što vam stigne porudžbina iz pekare!
                                                                            
                                        
                                                                                                                                                                                                                                
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                 
                                                                
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                            
                                        
                                                                                                                                            
                                
                                                                                                        Potrebno je:
                                                                                                    
                                
                                                                                                        3 jaja
                                                                                                    
                                
                                                                                                        150 gr sira
                                                                                                    
                                
                                                                                                        200 ml jogurta
                                                                                                    
                                
                                                                                                        150 ml mleka
                                                                                                    
                                
                                                                                                        50 ml ulja
                                                                                                    
                                
                                                                                                        500 gr tanjih kora
                                                                                                                                                                                        
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                    
                                                                            
                                                                            
                                        
                                                                                    
Umutiti jaja malo dodati sir izdrobiti, jogurt melik ulj i prašak za pecivo i sve izjednačiti Na dno tepsije staviti dve kore da se prebacuju sa strane.
Svaku koru obavite oko prstiju kao ružu umočite u nadev i redjahte u pleh dok sve ne potrošite.
Poklopite sa onim korama prvim što vise. prelite ostatkom fila nako dodajte preko ulja i pećite na 200 stepeni C 50 minuta
 
                                                                
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                            
                                        
                                                                                                                                            
                                
                                                                                                        Pre pečenja možete iseći. Fantastična, sjajan doručak!
                                                                                                                                                                                        
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                    
                                    
 
         
     
         
         
         
             
  
  
             
         
         
         
         
                             
                             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            
Ostavite komentar