NAJBOLJA I NAJBRŽA PITA NA SVETU Ako imate goste ili ne znate šta za užinu evo prelepog recepta!
podeli vest:
 
                    Ova pita je idealna kada vam dolaze gosti, ali i kada želite brz i ukusan obrok za svoju porodicu. Bez razvlačenja kora i suvišnog posla, a sa sočnim nadevom od krompira, griza i sira – oduševiće vas već na prvi zalogaj. Priprema je jednostavna, a rezultat je pravo domaće jelo koje svi rado jedu, čak i oni najizbirljiviji.
Uživajte u svakom zalogaju, i ne zaboravite da recept podelite sa prijateljima – jer ovakve pite zaslužuju da kruže!
                                                                            
                                        
                                                                                                                                                                                                                                
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                 
                                                                
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
Potrebno je
                                                                            
                                        
                                                                                    
2 krompira
2 -3 kašike pune griza
1 /2 praška za pecivo
malo sira
3 kašike jogurta
3 kašike ulja
malo soli
Priprema:
                                                                            
                                        
                                                                                                                                            
                                
                                                                                                        Umutiti jaja dodati griz sa praškom za pecivo, jogurt i ulje i sve izjednačiti.
                                                                                                    
                                
                                                                                                        Dodati krompir soli i izjednačiti. Sipati u pleh obložen pek papirom veličine 22 cm prečnika. Peći na 200 stepeni C 45-50 min Fantastična pita odlična za užinu, večeru kad dođu gosti ili kad su deca gladna. Prijatno!
                                                                                                                                                                                        
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
Kako izgleda priprema ove slasne pite pogledajte u videu:
 
         
     
         
         
         
             
  
  
             
         
         
         
         
         
                             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            
Ostavite komentar