"KOSJERIĆ JE U RUKAMA ODGOVORNIH": Jaka poruka predsednika Vučića nakon ponovljenih lokalnih izbora!
Vesti
Ovo jelo se priprema za 35 minuta i ukusno je i sutradan
podeli vest:
Ako nemate ideju šta da večerate u ovim toplim danima evo jedne brze večere koju možete jesti i sutradan. Večera koju će uspeti da spreme čak i početnici u kuhinji. Sastoji se od povrća i izuzetno je lagana, čak je zato možete jesti i u kasne sate, jer vas neće udebljati.
Priprema se za 35 minuta i ukusna je i sutradan.
Prašak za pecivo - 10 g Foto: Freepik.com
Jaja - 4 komada
crni biber - 2 g
Maslinovo ulje - 40 ml
Mleko - 40 ml
Brašno - 120 g
Krompir - 2 komada
Šargarepa - 2 komada
Praziluk - 1 komad
Kupus - 500 g
Paprika - 1 komad
Peršun - 10 g
Povrće iseckati proizvoljno ( možete seckati ili rendati, kako više volite), sve sjediniti u jednoj činiji, dodati peršun pa dobro promešati.
Potom umutiti jaja, dodati mleko, maslinovo ulje, so, biber, sve dobro sjediniti pa zatim dodati brašno i prašak za pecivo. Smesu dodati u činiju sa povrćem. Dobro izmešati sve sastojke pa sipati u pleh obložen pek papirom. Ravnomerno je rasporediti i peći 20 minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.
Nakon toga, izvaditi iz rerne i dodati 100g rendanog sira i 20g crnog ili belog susama. Zatim vratiti u rernu da se na istoj temperaturi peče još 15 minuta.
Isecite na parčiće i večera je spremna za serviranje.
Možete je jesti za doručak ili večeru, a praktična je i za obrok za poneti
07.09.2024
GurmanlookPotrebno je samo sat vremena da ga napravite, a biće svež danima
06.09.2024
GurmanlookSendviči iz rerne od starog hleba će vas oduševiti
04.09.2024
GurmanlookBrza obrok salata je jako ukusana, a pri tome i zdrava
01.09.2024
Gurmanlook
Ostavite komentar