
Ovo je recept za DOMAĆI SLADOLED koji se JEDE BEZ GRIŽE SAVESTI!
Pravljenje domaćeg sladoleda omogućava vam da sami birate sastojke i ukuse, čineći sladoled zdravijom i prilagodljivijom poslasticom
podeli vest:

Domaći sladoled je verovatno najukusniji način da se rashladite tokom vrelih letnjih dana. I da – može da bude ukusniji od kupovnog! Potrebno je samo da znate kako da ga napravite.
Osim toga, pravljenje domaćeg sladoleda omogućava vam da sami birate sastojke i ukuse, čineći sladoled zdravijom i prilagodljivijom poslasticom. Priredite sebi ovo slatko, domaće zadovoljstvo, a obavezno ga i podelite sa vama dragim ljudima! Kao što nam je ovaj recept otkrila Marina Dekan.

Foto: Marina Dekan
U nastavku teksta delimo recept za domaći sladoled sa kajsijama. Naravno, voće možete da birate po želji - kajsije, maline, jagode...
Recept
- 250 ml slatke pavlake
- 2 kašike meda
- 2 kašike sira
- 20 ml jogurta
- 2 kašike proteina ili šejka
Priprema:
U posudu za mikser sipati slatku pavlaku pa umutiti, dodati dve kašike meda. Sve vreme dok mutite dodati sir, jogurt i protein.
Mutiti još par minuta, pa smesu sipati u posudu. Ostaviti u zamrzivač na 30 minuta i uživati u sladoledu bez griže savesti!
Ostavite komentar