Ko kaže da piroške ne mogu da budu zdrave? Pronašli smo recepte kod Jelene Kovačević, fud blogerke. 
                                                                            
                                        
                                                                                                                                                                                                                                
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
Znamo da je kod nje na profilu sve zdravo, pa i ovaj recept za koji smo bili ubeđeni da ne može biti istinit. Međutim, nije tako, a vama ostavljamo da se uverite i sami. Ukus je fantstičan, a jede se bez griže savesti. 
                                                                            
                                        
                                                                                                                                                                                                                                
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        Postupak
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        	 Kore preseći na tri dela, pa dobijene trake složiti jednu na drugu
                                                                                                    
                                
                                                                                                        	 Uzimati po jednu traku i na početak staviti malo sira po želji (malo sira će biti dovoljno, nemojte preterivati) i uviti
                                                                                                    
                                
                                                                                                        	 Postupak ponavljati dok se ne potroši sav materijal
                                                                                                    
                                
                                                                                                        	 U dubljem tanjiru umutiti dva jaja sa malo soli i mleka
                                                                                                    
                                
                                                                                                        	 U umućena jaja umakati rolnice sa svih strana, pa ih pržiti u zagrejanom ulju na umerenoj temperaturi
                                                                                                    
                                
                                                                                                        	 Ispržene piroške ređati na papirni ubrus, da upije višak masnoće
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                    
                                                                            
                                            pročitajte još
                                                                                                                                            
    
    
        
        Često se dogodi da,  kad počnemo da jedemo trešnje, teško je da stanemo, ali stručnjaci savetuju umerenost jer može da dovede do problema
        
            
                            30.05.2024
                    
                    
                Vesti
            
             
                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
    
    
        
        Ovo nije samo „tanjira za pamćenje“, već i jedinstvena prilika da se doživi savršen spoj ukusa tradicije i inovacije
        
            
                            29.05.2024
                    
                    
                Gurmanlook
            
             
                                                                                                                                              
                                                                            
                                     
                                                                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        Jedite pametno! Prijatno! 
                                                                            
                                        
                                                                                    
                                                        
                                                                                                                                                                                                                                                                                        
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                         
                                                                            
                                        
                                                                                                                                                                                                                                
                                
                                                                                                        
                                                                                                                                                                                        
                            
                             
    
    
                         
                    
Ostavite komentar