Showbizz > Prvi Red

Dragana Mirković iskomentarisala CECINU PESMU za Džejev film, pa objasnila zašto bi je ODBILA (VIDEO)

Dragana Mirković otkrila kako će izgledati njena turneja, a onda se dotakla porodice i kolega

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

30/01/2024 > 18:20

podeli vest:

Dragana Mirković iskomentarisala CECINU PESMU za Džejev film, pa objasnila zašto bi je ODBILA (VIDEO)
Foto: ATA Images/youtube printscreen


Muzička zvezda Dragana Mirković uradila je nešto što nije nijedan izvođač na ovim prostorima. Kao neko ko voli da pomaže ugroženima rešila je da njena turneja "Do poslednjeg daha" bude u znaku humanosti.

Tačnije, Dragana će od lične zarade od svakog koncerta odvojiti po milion dinara i donirati organizaciji "Srbi za Srbe". Ovaj projekat najavila je na konferenciji za medije u jednom beogradskom hotelu, nakon čega je odgovarala na razna pitanja prisutnih novinara.

Foto: k1info

 

Najveću pažnju izazvao je njen odgovor na pitanje da li je pogledala film "Nedelja" koji govori o životu njenog kolege i prijatelja, pokojnog Džeja Ramadanovskog, kao i da li joj je žao što ona nije otpevala numeru ovog ostvarenja "Za kraj" koju izvodi njena koleginica Ceca Ražnatović.

- Ja još uvek nisam odgledala film "Nedelja", gledaću u Beču sada devetog februara. Kada je bila premijera filma u Beogradu ja nisam mogla da dođem, ali da sam bila u Srbiji sigurno bih došla na premijeru. Džej je na neki način počeo sa mnom, bio je dugo gost na mojim turnejama. Poslednjih godina njegovog života on je dolazio kod nas u Beč. Pomogli smo mu pri nekom zdravstvenom zahvatu kada je srce bilo u pitanju, pomogli smo mu i da dobije penziju u Beču jer je tamo bio prijavljen i mi smo zaista bili jako bliski do poslednjeg dana njegovog života. Meni je Džej bio jako drag, ja svoje ljude ne zaboravljam - rekla je pevačica, pa dodala da ne bi pristala da otpeva pesmu za film o Džeju.

- Radi se o Džeju, muškom pevaču... Čak i da su mi ponudili ja bih odbila i rekla da je to za muškog pevača. To je neko moje lično viđenje, ne mora da znači da sam u pravu, ali bih tako lično odreagovala. Meni se dopada i kako su Husa i Ceca to uradili, sad je na publici da odabere šta se kome više dopada - završila je ona, a šta je još ispričala pogledajte u izveštaju vaše omiljene emisije o poznatim ličnostima "Prvi red" u okviru teksta.

Ostavite komentar