Showtime > Prvi Red

Brena REKORDNO RASPRODALA 2 zagrebačke Arene! A evo kako SRPSKA ZVEZDA govori o razmiricama sa Bobom (VIDEO)

Lepa Brena rasprodala je već dva koncerta za narednu godinu u Areni Zagreb, a sada je podelila i svoje anegdote sa Bobom Živojinovićem

Izvor: K1info

08/12/2023 > 17:48

podeli vest:

Brena REKORDNO RASPRODALA 2 zagrebačke Arene! A evo kako SRPSKA ZVEZDA govori o razmiricama sa Bobom (VIDEO)
Foto: ATA Images


Najveća folk zvezda stare Jugoslavije Lepa Brena za reprizu Nove godine nastupiće u Banjaluci. Banjalučane će 31. decembra zabavljati Željko Samaradžić, a onda će ih Brena samo veče kasnije dobro razdrmati posebnim repertoarom koji je za tu noć pripremila sa svojim bendom.

Brena je ove i druge detalje otkrila na konferenciji za medije gde joj je društvo pravio i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, koji nije krio da će sa Brenom podeliti binu te noći i svim posetiocima uputiti novogodišnje želje.
Brena ne bi bila Brena kada ne bi ispričala i sjajne anegdote iz svog privatnog života. Priznala je da obožava da igra karte sa suprugom Bobom Živojinovićem.

- Boban je sportista koji je naučio da sve što radi u živtotu da ne voli da gubi. Imamo još jedan bračni par gde smo nas dve dame, obe smo vage,  pa smo inače tolerantne i navikle smo da dajemo prednost muškarcima. Uvek mislim - pametniji popušta.

Međutim, kako smo igrali tako je glorifikacija njihove ličnosti toliko rasla da su oni stalno bili šampioni. To je počelo da dira moju sujetu, onda sam se ja skoncetrisala jako i naučila sam da igram remi i onda sam počela da pobeđujem i ja i da navijam za moju drugaricu da pobeđuje i ona. I onda su krenule spontane uvrede kako ima i inteligentnih žena. I onda sam ja krenula u tu finu, latentnu, suptilnu uvredicu i rekla da inteligencija nije stvar testosterona.

Folk zvezda govorila je i o zagrebačkom koncertu koji je zakazala za 6. decembar naredne godine, a koji je rasprodala za samo jedan dan. Svi detalji ove posebne priče čekaju vas u prilogu emisije "Prvi red" koja se emituje premijerno svakog radnog dana na "K1" televiziji.
 

Ostavite komentar