Showtime > Display

Što ste gledali za "dž", GLEDALI STE - Netflix zvanično počinje da NAPLAĆUJE DELJENJE LOZINKI

Platforma je najavila da će zvanično da počne da naplaćuje ​​deljenje računa početkom sledeće godine,

Izvor: K1info/Headliner.rs

22/10/2022 > 20:56

podeli vest:

Što ste gledali za "dž", GLEDALI STE - Netflix zvanično počinje da NAPLAĆUJE DELJENJE LOZINKI
Foto: Pixabay.com


Ako podelite svoju lozinku za Netflix s poznanikom ili prijateljem vaša pretplata će poskupeti. Netflix od 2023. godine počinje da naplaćuje deljenje lozinke, a profili postaju podračuni.

Platforma je najavila da će zvanično da počne da naplaćuje ​​deljenje računa početkom sledeće godine, nakon što su to nagovestili poslednjih meseci.

U pismu akcionarima, Netflix je naveo da kompanija namerava da pokrene podračune "dodatnih članova" 2023. godine, što će zahtevati od korisnika da plate dodatnu naknadu za prijatelje i članove porodice koji pristupaju njihovom računu.

Prema martovskoj anketi, procenjuje se da jedna trećina američkih Netflix pretplatnika trenutno deli svoje lozinke. Nova politika mogla bi da osigura koristan prihod za platformu, koja je imala burnu godinu.

Iako je kompanija u utorak objavila da je na dobrom putu i da je stekla više od 2 miliona novih pretplatnika, izgubila je pretplatnike u tri uzastopna kvartala i borila se protiv usporavanja rasta.

Kako ponovo dobija zamah, naplata dodatnih članova omogućava kompaniji da počne "da monetizuje sve to neplaćeno gledanje", rekao je finansijski direktor Netflixa Spens Njuman u razgovoru s investitorima u utorak.

 

 

 

Ostavite komentar