Showtime > Display

IZNENAĐENJE za gledaoce "Uranka": JOVANA I NJENI GOSTI uživo i za subskrajbere NA YOUTUBE KANALU K1 televizije

Zvanično počinje nova, jesenja sezona na vašoj omiljenoj televiziji, a ovo je samo jedno od brojnih lepih iznenađenja

Izvor: K1info

10/09/2023 > 12:47

podeli vest:

IZNENAĐENJE za gledaoce "Uranka": JOVANA I NJENI GOSTI uživo i za subskrajbere NA YOUTUBE KANALU K1 televizije
Foto: screenshot YouTube


Prvu ovosezonsku jutarnju emisiju "Uranak", svojevrsni zaštitni znak televizije K1, uživo će moći da prate i registrovani korisnici YouTube kanala K1 televizije.

Na ovaj način K1 televizija želi dobrodošlicu svojim gledaocima u novu sezonu koja će, pored dobro poznatih i omiljenih emisija, doneti i nekoliko iznenađenja. 

ČEKANJU JE KRAJ - pogledajte IMPRESIVNU NAJAVU za novu sezonu na K1 TELEVIZIJI

Gledaocima K1 televizije i subskrajberima YouTube kanala u ponedeljak, 11. septembra u 7.25, dobro jutro će iz studija "Uranka", najgledanijeg jutarnjeg programa na kablovskim mrežama, poželeti Jovana Joksimović. Svakog jutra u "Uranku", kao što ste i navikli, saznaćete sve najvažnije vesti, a najrelevantniji sagovornici na sve političke i društvene teme analiziraće aktuelne događaje.

- Jedva čekamo ponedeljak kada ćemo sa našim gostima analizirati najvažnije događaje u zemlji i svetu. Uzbuđenje pred svaku novu sezonu je veliko. Pravimo još bolji program, "preskačemo lestvicu" i svi zajedno televiziju iz sezone u sezonu činimo sve boljom. Tome u prilog najbolje govore rejtinzi i poverenje naših gledalaca kojih je iz dana u dan sve više. Od ponedeljka smo zajedno, svakog radnog dana od 7.25 - poručuje Jovana Joksimović koja jutarnji program na televiziji K1 vodi sa kolegom Dragom Jovanovićem.

Sutrašnji "Uranak" subskrajberi mogu da prate na ovom linku:


Ostavite komentar

Beba

Ovaj njihov sistem rada, odnosno nerada niko ne razume. Njima tv nije potrebna...

10.09.2023 18:51