Showtime > Display

BRUTALNA ŠALA na račun Megan Markl u NAJNOVIJOJ EPIZODI "South Parka"

Reč je o kratkoj sekvenci sa naslovnim stranicama na kojima je Megan Markl, a ona koja je privukla pažnju je iz magazina GQ

Izvor: K1info/index.hr

18/02/2023 > 16:11

podeli vest:

BRUTALNA ŠALA na račun Megan Markl u NAJNOVIJOJ EPIZODI "South Parka"
Foto: Twitter/Remoulade Sauce


Odavno je poznato da tvorci serije "South Park" Trej Parker i Met Stoun nimalo ne štede slavne ličnosti, ali čini se da su najnovijom epizodom sa princom Harijem i Megan Markl - otišli korak dalje.

Druga epizoda iz 26. sezone zove se "Worldwide Privacy Tour" i prepuna je detalja u kojima se autori rugaju Hariju i Megan, a jedan od njih je, kažu gledaoci, zavredeo posebnu pažnju.

U epizodi se na nekoliko sekundi pojavljuje sekvenca sa naslovnim stranama na kojima je Megan Markl, a autori su se potrudili oko svake. Ipak, jedna je privukla posebnu pažnju, a to je prikaz naslovnice magazina GQ koja je inspirirana stvarnom naslovnom stranom.

Na naslovnici iz stvarnog života piše "Meghan's annus mirabilis", što u prevodu sa latinskog znači "Meghanina prekrasna godina". Naslovnica je podsetila na deo čuvenog govora kraljice Elizabete u kojem je spomenula "annus horribilis", u kojem se kraljica osvrnula na godinu obeleženu skandalom i katastrofom za kraljevsku porodicu 1992.

Međutim, verzija "South Parka" jednostavno glasi: "Princess Anus".

 

Ostavite komentar