Showtime > Display

IZNENADIĆE vas zašto Emilija Klark ne gleda "svoju" seriju HOUSE OF THE DRAGON

Glumica je za svoju rolu u "Game of Thrones" nominovana za četiri nagrade Emmy i tri nagrade Critics' Choice Awards

Izvor: K1info/index.hr

23/01/2023 > 21:21

podeli vest:

IZNENADIĆE vas zašto Emilija Klark ne gleda "svoju" seriju HOUSE OF THE DRAGON
Foto: Tanjug/Charles Sykes/Invision/AP


Glumica Emilija Klark, koja je igrala Deneris Targarjen u kultnoj seriji "Game of Thrones", u nedavnom intervjuu otkrila je kako ne želi da gleda prikvel te serije "House of the Dragon".

- Ja to jednostavno ne mogu da gledam. Previše mi je čudno i neobično - rekla je Klark u razgovoru za Variety i potom objasnila zbog čega.

- Ne mogu. Oprostite mi, čudno mi je da to gledam. Drago mi je da je serija snimljena i da je pokupila nagrade, ali ja ne mogu to da gledam. To vam je kao da vas pozovu na godišnjicu mature koja nije vaša, eto takav je osećaj - rekla je Klark.

Foto: Tanjug/Charles Sykes/Invision/AP

Emilija Klark kao Deneris Targarjen u seriji "Igra prestola"

Emilija Klark je za svoju ulogu u "Game of Thrones" nominovana za četiri nagrade Emmy i tri nagrade Critics' Choice Awards, dok je "House of the Dragon" dobio nominaciju za najbolju dramu na dodeli Zlatnih globusa.

"House of the Dragon" jedna je od najgledanijih serija u istoriji HBO-a, a samo pilot-epizodu pogledalo je 9.9 miliona ljudi tokom premijernog emitovanja.

Podsećamo, "House of the Dragon" zasniva se na romanu "Fire and Blood" autora Džordža R.R. Martina, a radnja se odvija 200 godina pre događaja iz serije "Igra prestola".

 

Ostavite komentar