Showtime > Celebrity

Pevačica koju svi JEDVA ČEKAJU stiže na Evrovoziju! Sprema se NEVIĐENI SPEKTAKL, a otktili su i ko će nastupatiti

U prvom polufinalu će Bendžamin Ingroso izvesti neke od svojih najvećih hitova

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

05/05/2024 > 21:17

podeli vest:

Pevačica koju svi JEDVA ČEKAJU stiže na Evrovoziju! Sprema se NEVIĐENI SPEKTAKL, a otktili su i ko će nastupatiti
Foto: Youtube PrintScreen/ Music Lover


Poznato je ko će nastupati kao gosti na dvema polufinalnim večerima Evrovizije 2024, a radi se o izvođačima iz duge i slavne evrovizijske prošlosti.

U prvom polufinalu će Bendžamin Ingroso izvesti neke od svojih najvećih hitova. Ingroso je jedna od najvećih pop zvezda u Švedskoj, a prethodno je predstavljao Švedsku na Evroviziji 2018. u Lisabonu s pesmom "Dance You Off". Ingrosova popularnost u Švedskoj i širom Evrope sve više raste, a nedavno je na Starom kontinentu održao turneju "Better Days Tour".

S druge strane, drugo polufinalno veče obećava "najveću pesmu na svetu za zajedničko pevanje", tvrdi veb stranica Evrovizije. Tri pobednice Eurosonga okupiće se za tačku u kojoj gledaoci kod kuće i u Malme Areni mogu da pevaju s njima na sceni, a navodno će postojati interaktivni zid na kojem će ljubitelji Evrovizije imati priliku da se pojave.

Elena Paparizu donela je Grčkoj pobedu na Evroviziji 2005. s pesmom "My Number One", a pridružiće joj se Sertab Erener, koja je odnela pobedu 2003. za Tursku s pesmom "Anyway That I Can". Na kraju, pojavljuje se i švedska legenda šlagera Šarlot Pereli, pobednica takmičenja 1999. s pesmom "Take Me To Your Heaven".

Prvo polufinale održava se u utorak, 7. maja, a drugo u četvrtak, 9. maja. 10 pesama iz svakog polufinala kvalifikovaće se za nastup u velikom finalu u subotu, 11. maja. Malme će treći put biti domaćin takmičenja, nakon što je prethodno bio domaćin 1992. i 2013. godine.

Ostavite komentar