Showtime > Celebrity

SVI APSURDI HRVATSKIH IZBORA! Starleta dobila više glasova od ministra kulture, zabeležena i nikad viđena situacija!

Starleta poznata po skandaloznom ponašanju napravila je veći uspeh od ministra kulture

Izvor: K1info

Autor: Ognjen Nestorović

18/04/2024 > 14:42

podeli vest:

SVI APSURDI HRVATSKIH IZBORA! Starleta dobila više glasova od ministra kulture, zabeležena i nikad viđena situacija!
Foto: ATA Images/Youtube printscreen/HINA multimedija


Na parlamentarnim izborima u Hrvatskoj starleta  Ava Karabatić osvojila je više glasova od  ministra kulture i medija Nine Obuljen Koržinek. Ava Karabatić bila je na listi Ivana Pernara i dobila je 464 glasa, dok je Obuljen Koržinek dobila 364, javljaju hrvatski mediji.

Foto: ATA Images

 

- Nek smo mi živi i zdravi - poručila je Ava nakon poraza na izborima.

Jedna od glavnih tačaka programa hrvatske starlete je bila borba protiv korupcije, borba protiv nasilja nad ženama, kastracija pedofila i silovatelja maloljetne djece, te snižavanje poslaničkih plata za 30 odsto.

S druge strane, najmanji broj preferencijalnih glasova na izborima dobila je kandidatkinja sa liste A-HSP Dražen Keleminec. Zdenka Radičić nalazila se na 13. mjestu liste u sedmoj izbornoj jedinici i nije dobila niti jedan preferencijalni glas.

Minimalno bolja je bila, Ruža Franjičević. Ona je bila 12. na Pernarovoj listi u šestoj izbornoj jedinici i dobila je samo jedan preferencijalni glas.

Jedan preferencijalni glas je dobio i Vlatko Balajić, 12. na listi Radničke fronte u šestoj izbornoj jedinici. U istoj izbornoj jedinici je i Ivan Ganžulić iz A-HSP Dražen Keleminec. On je takođe dobio samo jedan glas.

Sarafina Matković, 12. na listi A-HSP-a Dražen Keleminec u petoj izbornoj jedinici, dobila je jedan glas. U šestoj izbornoj jedinici jedan glas je dobio njen kolega Ivan Ganžulić.

U devetoj izbornoj jedinici na listi Socijaldemokrata na 13 mjestu je Antonija Šmisal Matkić koja je dobila samo jedan preferencijalni glas.

Stranka Snaga hrvatskog zajedništva (SHZ) u devetoj jedinici je imala dvoje kandidata sa samo jednom glasom: Nives Kaurloto-Vučinović i Gordanu Milin.

U desetoj izbornoj jedinici je na 11. mjestu liste SRP-a Biserka Adorić dobila jedan glas, piše hrvatski portal "Indeks".

 

Ostavite komentar

Пеђа

Јако важне информације за грађане Србије

18.04.2024 15:45