Showtime > Celebrity

Karleuša otkrila sve o TAJNOM DOPISIVANJU sa Draganom Mirković: Evo kako je reagovala na njene KRITIKE (VIDEO)

Karleuša je velika Draganina podrška, ali je na prijateljskoj osnovi uputi i poneku kritiku

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

20/02/2024 > 10:15

podeli vest:

Karleuša otkrila sve o TAJNOM DOPISIVANJU sa Draganom Mirković: Evo kako je reagovala na njene KRITIKE (VIDEO)
Foto: K1info


Muzička zvezda Dragana Mirković održala je dva spektakularna koncerta u beogradskoj areni. Nakon drugog koncerta na koferenciji za medije odgovarala je na pitanja novinara i otkrila sve što ih je zanimalo.

Dragana je drugim koncertom u areni oborila sopstveni rekord. Folk zvezda je 2014. godine održala je koncert u beogradskoj areni koji je trajao oko 4 i 15 minuta, a drugi koncert u istoj areni ove godine trajao više od četiri i po sata.

- Posle ovoga imaćemo turneju u 40 gradova, računam da ćemo dosta kuća sagraditi i mnogo se radujem tome i imam velika očekivanja od svega toga, ako sam rekla da će večeras biti najduži koncert i da ću i svoj rekord prevazići i uradila sam, uradiću onda i to - bila je jasna Dragana na početku.

Foto: Damir Dervišagić

 

Brojne kolege podržale su Draganu dolaskom na njene koncerte. Mnogi su joj posvetili objave na društvenim mrežama,  a posebno ju je dirnula poruka Jelene Karleuše.

- Ne volim negativne stvari kada mi se dešavaju u životu, ja sam stvarno zaplakala kada sam videla divne reči koje mi je uputila Jelena Karleuša, to je toliko fantastično i prelepo sa jednom divnom emocijom, a tu su i mlađe i starije kolege koji mi stvarno od srca čestitaju i to je divan osećaj - bila je iskrena pevačica.

Foto: Damir Dervišagić

 

Luče iz Kasidola govorila je o svojim naslednicima Marku i Manueli. Priznala nam je da je bila ganuta njihovim porukama nakon prvog koncerta u Štark areni.

- Sinoć posle koncerta u životu se nisam osetila tako ponosnom, ja sam toliko komplimenata dobijala od novinara, pa čak i stranih zvezda, ali kada su meni moji Marko i Manuela poslali poruku takvog oduševljenja koji su gledali razne inostrane zvezde, gde su se čak drznuli da kažu da niko od tih zvezda nije imao koncert kao mama, to su najlepše poruke i znam da su iskrene - zaključila je Dragana Mirković.

Foto: K1info

 

Naša ekipa razgovarala je sa pop zvezdom Jelenom Karleušom prve večeri Draganinog spektakla. Zamolili smo je da nam prepriča neko njihovo skorašnje dopisivanje.

- O stajlingu. Poslednje dopisivanje je bilo o stajlingu gde sam je savetovala da mora da pokaže malo mesa, a ona to nije želela, pa smo se ubeđivale. Ona nije u tom fazonu, pa sam se ja ljutila, jer ona ne želi da koristi te atribute, a ima ih - otkrila nam je Jelena, ali to nije sve.

Šta smo sve zabeležili na oba Draganina koncerta u beogradskoj areni pogledajte u prilogu u nastavku:

Ostavite komentar