Showtime > Celebrity

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ PRAVI SPEKTAKL U OSIJEKU! Hit za hitom TRESE PUNU DVORANU, a u publici su prvi put i ONI (FOTO+VIDEO)

Pravi presedan dogodio se na koncertu pop zvezde

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović/Kristina Jokić

03/02/2024 > 20:40

podeli vest:

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ PRAVI SPEKTAKL U OSIJEKU! Hit za hitom TRESE PUNU DVORANU, a u publici su prvi put i ONI (FOTO+VIDEO)
Foto: K1 info


Najveća muška pop zvezda u regionu Željko Joksimović večeras peva pred publikom u Osijeku.

Dvorana "Gradski vrt" popunjena je do poslednjeg mesta, a atmosfera je čarobna već od samog početka. Koncert je počeo oko 20 časova i 30 minuta, a prva pesma koju je izveo Joksimović bila je "Ljubavi"!

U publici se nalazi supruga Željka Joksimovića, TV zvezda i voditeljka "Uranka" Jovana Joksimović, koja je njegova najveća privatna i poslovna podrška. Međutim, ono što je zanimljivo, njoj društvo prave i njihovo troje dece - sin Kosta i bliznakinje Ana i Srna. Ovo je pravi presedan, budući da su sve troje zajedno prvi put na koncertu poznatog oca.

Pored njih, Željka su posebno dočekale i obožavateljke iz Mađarske u majicama sa pevačevim likom.

Kao što se može videti prema priloženim snimcima, publika uglas peva najveće hitove koji se samo nižu. Trese se cela dvorana, a Joksimović oduševljava publikom već pre prvom taktu svake sledeće pesme. 

Ovim koncertom Željko Joksimović nastavio je uspešnu regionalnu turneju.Podsećamo, pre samo dve nedelje Željko je održao spektakularni koncert na Svetosavskom balu u Beču, o kojem se i dalje priča. Malo pre toga zapažene koncerte u Mostaru i Budvi, a na svakom koncertu publika je mogla da čuje i novu pesmu pop zvezde "Hiljadu žena" koja je za kratko vreme postala hit.

 

 

Ostavite komentar