Showtime > Celebrity

Kalinić o "TEŠKIM VREMENIMA": Kad se pojavim na vratima prvo ide PEGLA, PA OKLAGIJA, pa pesnica u glavu

Šta o roditeljstvu i seksualnosti misle Milan Kalinić i Dragan Marinković Maca rekli su u emisiji "Ako progovorim" na K1 televiziji

Autor: K1info.rs

18/09/2022 > 17:06

podeli vest:

Kalinić o "TEŠKIM VREMENIMA": Kad se pojavim na vratima prvo ide PEGLA, PA OKLAGIJA, pa pesnica u glavu
Foto: Ivana Labović/K1 televizija


Tema seksualnosti je ovih dana u fokusu, pa je to bila glavna tema Goce Tržan i njenih gostiju, jer se često može čuti da je najmlađima teško, a roditeljima često neprijatno da pričaju o seksualnosti sa decom.

Glumac i TV voditelj Dragan Marinković Maca i glumac Milan Kalinić bili su gosti emisije "Ako progovorim" na televiziji K1, a tema je bila kada i kako razgovarati sa decom o intimnim odnosima.

- Moja supruga i ja smo vrlo otvoreni, nekad i preterujemo u toj otvorenosti. Deca pričaju sa nama o svemu bez ikakvih zadrški. Sin je toliko sa mnom opušten, ali opušteniji je sa mamom - otkrio nam je Kalinić koji je ponosni otac ćerke i sina.

- Znaš kada čujem recimo, lako je bilo nama, a vidi ovo danas, kako je teško, kako dete da pustiš. Šta kako je? Mnogo je bilo gore moje vreme. Ja kada odem iz kuće nema me tri dana. Pojavim se na vratima, prvo ide pegla, oklagija, pesnica u glavu, pa me onda grle, pa onda ide jesi li normalan, gde si tri dana, javi se. Sad u svakoj sekundi znaš gde ti je dete. Koja jadna deca? Možda ih i previše kontrolišemo - rekao je Milan Kalinić.

Tajne roditeljstva otkrio nam je i Dragan Marinković Maca.

- Ne znam šta će moj sin pričati sa mnom o seksualnosti, on je upućeniji od mene. Oni su na internetu. Mi smo iz jednog filma, ova današnja deca su iz nekog drugog filma. Bolje da u škole ubace osnovnu kulturu, nego seksualno obrazovanje, jer današnja deca znaju da nas nije donela roda, ali ne znaju da kažu dobar dan. Govorim o većini. Porodica je embrion svakog zdravog društva i tačka - kaže Marinković.

Foto: Youtube PrintScreen

 

U ovu raspravu se uključila i Goca Tržan.

- Ja sam pre tri godine svoju ćerku i njenu najbolju drugaricu koja je išla na glumu naterala da uzmu tekst jednog od ovih novih izvođača narko folka. Kažu mi: mi samo slušamo ritam. Da, ali postoji tu i neki tekst. Aj sad uzmi da mi recituješ, ali oni tu i ne razumeju o čemu se radi. I šta ćemo sad? Kaže mi to i ne slušamo, slušamo samo bit, ali ona ne shvata da to sluša, a nije svesna toga - rekla je Goca Tržan u svojoj emisiji na K1 televiziji.

 

 

 

 

Ostavite komentar