Showtime > Celebrity

Snimak koji je OBIŠAO SVET- Kejt Midlton rasplakala devojčicu

Kejt je zajedno sa devojčicom iz lokalne škole položila cveće u Sandringamu, gde su se okupili građani da odaju počast kraljici

Autor: Kurir

16/09/2022 > 13:28

podeli vest:

Snimak koji je OBIŠAO SVET- Kejt Midlton rasplakala devojčicu
Foto: Tanjug/AP


Kejt Midlton je još jednom pokazala svoju brižnu stranu u Sandringamu, gde su se takođe okupili brojni građani, kako bi odali počast kraljici Elizabeti II.

Među brojnim okupljenima našla su se i deca iz lokalne škole koja su za kraljicu donela cveće, a Kejt je s njima malo popričala, a onda i iznenadila postupkom.

Jedna od devojčica pošla je s njom prema gomili s cvećem, a Kejt je uzela njen buket. Devojčica je nosila plišanog psa rase korgi, koje je kraljica jako volela, pa su vojvotkinja i ona zajedno položile igračku i cveće na gomilu sa ostatkom darova.

Zanimljivo je da se devojčica takođe zove Elizabeta, a njen učitelj za britanske medije je otkrio da je devojčica zaplakala od sreće.

- Elizabeta je bila usplahirena, plakala je od radosti što je izabrana. To je samo predivna, neverovatna prilika - nadovezao se njen učitelj.

Učitelj je takođe rekao da su i mlađe generacije i te kako dobro znale za kraljicu, te da ih celokupna situacija isto pogađa, jer su je uvek gledali kao simbol Kraljevine.

Zajedno sa Kejt ljude je obilazio i Vilijam, a sa medijima je podelio i da ga sve ovo podseća na ispraćaj njegove majke, princeze Dajane 1997. godine.

Pošto mu je ožalošćena sugrađanka rekla da se oseća emotivno i da je bila uplakana, rekao joj je da ne plače jer će zaplakati i on.

Kraljičin pokop biće u ponedeljak, a članove kraljevske porodice do tad očekuje još puno obaveza kako bi dostojno ispratili kraljicu na večni počinak.

Ostavite komentar