Showtime > Celebrity

Otkrivene NAJVEĆE TAJNE IZ SPAVAĆE SOBE Hjua Hefnera: Iz ŠPIJUNSKE RUPE snimao ODNOSE POLITIČARA i slavnih ličnosti

Udovica Kristal ispričala je neverovatne detalje iz Playboy vile

Izvor: K1info/index.hr

Autor: Kristina Jokić

22/01/2024 > 10:10

podeli vest:

Otkrivene NAJVEĆE TAJNE IZ SPAVAĆE SOBE Hjua Hefnera: Iz ŠPIJUNSKE RUPE snimao ODNOSE POLITIČARA i slavnih ličnosti
Foto: Shutterstock


Svima je jasno da je u spavaćoj sobi Hjua Hefnera bilo puno akcije, ljudi, ali i kamera. Njegova udovica Kristal Hefner je u svojim memoarima otkrila da je pronašla "male špijunske rupe" u podnožju kreveta svog pokojnog supruga i tvrdi da su dokaz da je on snimao svoje seksualne avanture.

- Kad sam ga pitala o njima, samo je slegnuo ramenima - piše ona u novoj knjizi "Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself".

- 'Ali čemu one služe?' upitala sam ga. 'Puno sam snimao', rekao je ponosno. 'Imao sam sate videa, stotine seksi snimki.' - napisala je.

Foto: Shutterstock

 

Pitala je znaju li žene da ih snima.

- To je moja spavaća soba. Moja kuća - odgovorio je. Rekao joj je da ima snimljene "slavne osobe s A-liste", kao i "videozapise divljih orgija, takođe sa slavnim osobama i političarima i poslovnim liderima, od kojih su neki bili u braku", piše ona.

Sve ima cenu, morala sam da spavam sa 80-godišnjakom

Podsetimo, sedam godina nakon smrti osnivača Playboya Hjua Hefnera, Kristal Hefner otkrila je kako joj je bilo u braku s njim. Uoči objavljivanja njenih memoara, iskreno je progovorila o životu u Playboy vili.

- Činilo se kao svet uspeha i fantazije, ali moraš da spavaš sa 80-godišnjakom. Postoji cena. Sve ima cenu - izjavila je za People. Kristal je rekla da ju je Hef napadao kad god bi joj se video prirodni smeđi izrast na kosi.

- Morala sam stalno da se farbam i to bi mi opeklo teme i imala bih plikove. Ali iz nekog razloga, mislila sam da je sve to normalno i da je to potrebno kako bih bila lepa u Hefovim očima - izjavila je udovica.

Ostavite komentar