Showtime > Celebrity

KAKVA RASKOŠ! Sve je spremno za spektakluarni koncert regionalne muzičke zvezde Željka Joksimovića! (FOTO+VIDEO)

Joksimović ponovo u Beču posle spektakularnog nastupa u najvećoj bečkoj hali "Stadthale"

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

18/01/2024 > 14:30

podeli vest:

KAKVA RASKOŠ! Sve je spremno za spektakluarni koncert regionalne muzičke zvezde Željka Joksimovića! (FOTO+VIDEO)
Foto: K1info


Regionalna muzička zvezda Željko Joksimović večeras nastupa na Svetosavskom balu u Beču. Sredstva koja će biit prikupljena na balu, koji je humanitarnog karaktera, biće prosleđena Daun sindrom centru iz Banjaluke.

Foto: Matija Borbelj

 

Ove godine održava se 25. Svetosavski bal. Bal će biti održan u 12 sala na četiri pozornice raskošne bečke carske palate Hofburg, koja je zimska rezidencija Habzburga. 

Na Svetosavskom balu učestvuje 260 izvođača iz Srbije. Pored dečijeg baleta, dva folklorna društva, hora i simfonijskog orkestra Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, kao i novosadskog Big Benda, pod dirigentskom palicom Ivana Ilića, publika će čuti i Anu Štajdohar, di džej Majka i videti ekskluzivno Lafajet plesni šou iz Beograda i na kraju kao zvezdu večeri Željka Joksimovića, koji nastupa u Beču prvi put posle spektakularnog nastupa u najvećoj bečkoj hali "Stadthale".

Ekipa našeg portala našla se na licu mesta i ekskluzivno donosi fotografije raskošnog prostora u kojoj će večeras održati koncert Željko Joksimović. U nastavku pogledajte kako izgledaju poslednje pripreme za večeršanji događaj. 

 

 

Ostavite komentar