Showtime > Celebrity

Leonardo, šta ti je?! Ona ima 27!

Glumac i manekenka Điđi Hadid (27) viđeni su po prvi put zajedno u javnosti, a izvor kaže da njih dvoje ne žure da uđu u vezu

Autor: K1 info/klix.ba

14/09/2022 > 13:03

podeli vest:

Leonardo, šta ti je?! Ona ima 27!
Foto: YouTube screenshot


Iako je već poznato da se holivudska zvezda Leonardo Dikaprio zabavlja samo sa devojkama mlađim od 25 godina, i da ih u skladu sa tim i "ostavlja", čini se da je sada odlučio da prekrši svoje pravilo - viđen je u prisnom kontaktu sa manekenkom Điđi Hadid.

Nedavno su počele da kruže glasine da je glumcu za oko zapela 27-godišnja manekenka Điđi Hadid, ali iako ona navodno nije bila zainteresovana za više od prijateljstva, čini se da se situacija promenila.

Foto: Youtube PrintScreen

Điđi Hadid

Izvori su već nekoliko puta potvrdili kako Hadid i Dikaprio izlaze u zajedničkom društvu, a sada su po prvi put viđeni u nešto prisnijem kontaktu u javnosti.

Na fotografijama vrlo lošeg kvaliteta snimljeni su na ekskluzivnoj zabavi koju su organizovali Dikaprijevi prijatelji na Menhetnu, a na njima se nazire kako se par približio jedno drugom kako bi mogli da razgovaraju. U jednom trenutku, Dikaprio je stavio ruke na ramena manekenki, a zatim posegao za njenom rukom.

Izvori bliski paru, istakli su kako oni ne žele da brzaju sa vezom.

Foto: Youtube PrintScreen

Leonardo Dikaprio

- Dikaprio nije neko ko ulazi i izlazi iz veza. On ne skače okolo. Idu sporo - rekao je izvor za PageSix.

Hadid i Dikaprio sretali su se nekoliko puta tokom godina, ali nikad nisu bili povezani na romantičan način. U poslednje vreme ti izlasci su postali učestaliji, a izvor je istakao kako je par u fazi "upoznavanja". Ipak, čini se da se oni već dobro poznaju.

Foto: Youtube PrintScreen

Điđi Hadid i Leonardo Dikaprio

Relativno nova veza dolazi kratko pošto je Dikaprio raskinuo vezu sa glumicom Kamilom Morone, sa kojom je bio četiri godine, i to samo nekoliko meseci pošto je napunila 25 godina.

Ukoliko Điđi i Leo obznane vezu to bi bio presedan za glumca, s obzirom da nijedna njegova devojka nije imala više od 25 godina. Ujedno, to će iznenaditi i njegove fanove koji su ga često ismejavali zbog njegovog bizarnog pravila.

Inače, manekenka ima dvogodišnju ćerku Kai sa svojim bivšim dečkom Zejnom Malikom, sa kojim se razišla prošlog oktobra.

Zanimljivo je da će Hadid biti ne samo najstarija žena sa kojom se glumac zabavljao, već i jedina majka za koju je glumac pokazao zanimanje.

Ostavite komentar