Showtime > Celebrity

Snežana Đurišić promovisala NOVU PESMU, pa spomenula VANJU: Otkrila da li je U LOŠIM ODNOSIMA sa Milicom Pavlović

Snežana nije otkrila da li je pesma namenjena njenom partneru Vanji Miloševiću

Izvor: K1info

13/12/2023 > 22:15

podeli vest:

Snežana Đurišić promovisala NOVU PESMU, pa spomenula VANJU: Otkrila da li je U LOŠIM ODNOSIMA sa Milicom Pavlović
Foto: ATA Images


Zvezda narodne muzike Snežana Đurišić ispunila je obećanje koje je dala svojoj publici, a to je da će objaviti novu pesmu do kraja godine.

Nova pesma "Moj genije" danas je ugledala svetslost dana. Snimana je u muzičkom studiju Aleksandra Sofronijevića, koji je bio zadužen i za aranžman.

Snežana nije otkrila da li je pesma namenjena njenom partneru Vanji Miloševiću, ali je istakla da je ljubav bitna i da ispunjava svaku osobu bez obzira na to u kojem dobu života da je doživi.

- Svako ko je moj, on je genije, ne bih to usmerila na nekog posebno, neka misle ko je u pitanju - rekla je Snežana za "K1", pa dodala:

- Ljubav je deo života i emocija koja ispunjava vaš život, koliko god da imate godina. Volite onako kako umete kad ste mladi, kad ste u srednjim godinama i kad ste stariji.

Foto: ATA Images

 

Snežana Đurišić otkrila je i da li je u lošim odnosima sa koleginicom MIlicom Pavlović.

- Ja nisam imala nikakav odnos sa Milicom Pavlović. Meni ne može da smeta neko ko je za mene dete i ružno što mediji iskoriste svaku priliku da naprave neku bezveznu priču da ženu mojih godina spoje sa devojkom koja može još malo da mi bude unuka i da tu svako ima prava da kaže šta hoće. Milica Pavlović je neko ko radi svoj posao najbolje kako zna i ume i čim ima ime i prezime znači da ima neko svoje mesto, zašto bih ja to komentarisala. Ja sam nju komentarisala dok je se takmičila u "Zvezdama Granda" i to je sve što mogu da kažem - istakla je pevačica, koja za doček Nove godine peva u Beogradu i tom nastupu se posebno raduje.

Na fotografijama možete videti atmosferu sa promocije nove pesme Snežane Đurišić u jednom prestoničkom restoranu.

Ostavite komentar