Showtime > Celebrity

Primećujete li GREŠKU na božićnoj fotografiji KRALJEVSKE PORODICE? Malo su se ZAIGRALI, tvrde fanovi

Na prazničnom portretu porodice Vilijama i Kejt potkrala se velika greška

Izvor: K1info/Žena.blic.rs

Autor: Kristina Jokić

12/12/2023 > 22:05

podeli vest:

Primećujete li GREŠKU na božićnoj fotografiji KRALJEVSKE PORODICE? Malo su se ZAIGRALI, tvrde fanovi
Foto: Tanjug/Dan Charity/pool photo via AP


Britanska kraljevska porodica tradicionalno objavljuje portret pred božićne i novogodišnje praznike. Kada je reč o princu Vilijamu i Kejt Midlton, njihove fotografije obično su živopisne, ali ovoga puta to nije bio slučaj. Na crno-beloj slici skriva se i greška od fotošopa.

Ove godine su za portret pozirali princ i princeza od Velsa sa decom, princem Džordžom, princezom Šarlot i princem Luijem. Kraljevska porodica bila je slično obučena, i uslikana je u crno-beloj formi. Međutim, neki detalji privukli su pažnju fanovima sa društvenih mreža.

Prvo što je privuklo pažnju jeste to što princeza Šarlot sedi spram svoje braće, koji stoje, a neki veruju da je par time želeo da njihova ćerka bude manje dominantna u odnosu na braću.

- Ovo što žensko dete ne može da bude više od muškog na kraljevskoj božićnoj čestitki, pa su strpali u stolicu da sakriju njenu visinu me je baš razbesnelo - napisala je na društvenoj mreži X Rašelin Malteze, poznata američka spisateljica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Međutim, ovo nije toliko upadljivo zapalo za oko korisnicima društvenih mreža, koji su primetili katastrofalnu grešku na fotografiji. Naime, princ Lui bio je nenamerna žrtva fotošopa na ovom portretu. Fanovi su primetili da petogodišnjaku fali srednji prst na ruci, što se može i primetiti ako bolje pogledate fotografiju, ali to nije sve. 

"Princu Luiju fali srednji prst, a fotošopirali su mu tuđu nogu na njegovu", "Fali prst i noge mu deluju čudno", "Da li su ova deca stvarna ili ne, zašto nema prst i ima ovakvu nogu?", "Zašto su fotošopirali celu fotografiju?" samo su neki od komentara začuđenih korisnika Instagrama.

Ipak, mnogi koji su stali na stranu kraljevske porodice, pa tako smatraju da princ nije "fotošopiran", već da je prosto tako namestio prste.

Ostavite komentar