Showtime > Celebrity

Sećate se čuvene zavodnice RUBI? Pre 20 GODINA bila je simbol SEKSEPILA, a samo da VIDITE kako DANAS izgleda

Iako su producenti žarko želeli da se snimi i nastavak čuvene serije, glumica je odbila tu ponudu

Izvor: K1info/b92.net

03/11/2023 > 15:27

podeli vest:

Sećate se čuvene zavodnice RUBI? Pre 20 GODINA bila je simbol SEKSEPILA, a samo da VIDITE kako DANAS izgleda
Foto: Youtube PrintScreen/spanglish sub


Meksička glumica i manekenka stekla je svetsku slavu zahvaljujući seriji "Rubi" glumeći istoimenu junakinju. Pre 20 godina ova serija bila je omiljena širom sveta, a izgled Barbare Mori bio je tema o kojoj se u to vreme često pričalo i pisalo. 

Ovaj projekat Barbari je doneo i nagradu za najbolju žensku ulogu magazina "TV Novelas" za 2004/05. godine. Iako su producenti žarko želeli da se snimi i nastavak čuvene serije, glumica je odbila tu ponudu.

- Ova serija mi je donela popularnost kakvu nisam mogla ni da zamislim i sve ono što većina smatra srećom. Bila sam popularna, uspešna i dobro su me plaćali. Ipak, nisam želela da se vežem za samo jedan projekat. Želela sam da isprobam nešto novo - rekla je jednom prilikom u videu koji je objavila na svom YouTube kanalu.

Uspešnu karijeru koju je nastavila da gradi usporila je opaka bolest. Naime, Barbari je na vrhuncu slave, 2007. godine, dijagnostikovan rak dojke.

Srećom, uspela je da se izbori s bolešću, a izgled Barbare Mori posle svih ovih godina je gotovo isti kao u vreme kada se prikazivala telenovela koja je mnoge zakucala ispred malih ekrana.

A ljubavni život?

Atraktivna glumica je godinu dana bila sa glumcem Kentom Rejem Sigmanom, međutim, brak im nije dugo potrajao, kao ni njena veza s političarem Serhijem Majerom sa kim ima i sina.

Iako je sa samo 39 godina postala baka neodoljive devojčice Mile, fotografije na društvenoj mreži Instagram, na kojoj je veoma aktivna, svedoče da izgled Barbare Mori i dalje ostavlja bez daha.

Ostavite komentar