Showtime > Celebrity

Dženifer Aniston lila KROKODILSKE SUZE dok je pričala o ZAVISNOSTI Metjua Perija: Pomisao da mogu da ga IZGUBIM...

Ona je bila uz čuvenog Čendlera i pružala mu ruku podrške

Autor: K1info/zena.blic

31/10/2023 > 08:27

podeli vest:

Dženifer Aniston lila KROKODILSKE SUZE dok je pričala o ZAVISNOSTI Metjua Perija: Pomisao da mogu da ga IZGUBIM...
Foto: Youtube/Printscreen/Entertainment Tonight


Posebna veza spajala je Dženifer Aniston i Metjua Perija koji su bili prijatelji i u seriji "Prijatelji" i van kamera. Ona je govorila o njegovoj zavisnosti, za koju se i on sam oglasio javno. 

Gostovala je kod Dajane Sojer u čijoj emisiji se Čendler Bing pojavio pre godinu dana i izrazio zahvalnost Rejčel Grin.

- Nismo znali. Mi, znate, nismo bili pripremljeni, nismo bili pripremljeni da se nosimo s tim. Znate, niko se nikada nije bavio time i, znate, ta pomisao da ga čak možete i izgubiti - rekla je kroz plač Dženifer Aniston.

- Ima težak put, ali dobro je - pričala je kroz suze. Bilo je to više nego emotivno gostovanje Dženifer Aniston.

Metju Peri rekao je prošle godine u intervjuu sa Dajanom Sojer da mu je Dženifer Aniston ostala verna prijateljica tokom uspona i padova njegove borbe sa zavisnošću od droge i alkohola.

- Ona je bila ta koja je najviše pružila ruku. Znate, stvarno sam joj zahvalan na tome - rekao je Metju Peri u oktobru 2022. godine. Glumac je otkrio i da se Dženifer Aniston prva suočila sa njim tokom snimanja "Prijatelja", kada je njegova zavisnost postala očigledna ostalim članovima glumačke ekipe.

- Dženifer je rekla: "Znamo da piješ" - podstakla je temu Dajana Sojer.

- Da, zamislite kako je to bio zastrašujući trenutak. Trebalo je da budem na vrhuncu popularnosti, ali sam se zapravo nalazio u mračnoj sobi sastajući se samo sa dilerima droge i bio potpuno sam. Nisam znao kako da prestanem. Da je policija došla do moje kuće i rekla: "Ako večeras piješ, odvešćemo te u zatvor", počeo bih da se parkiram. Ne bih mogao da prestanem jer su bolest i zavisnost progresivni. Dakle, postaje sve gore i gore kako stariš - rekao je 2022. za People.

Peri se trudio da sakrije od kolega znakove zavisnosti, ali svi su znali sa čime se bori i dali su sve od sebe kako bi ga podržali.

Ostavite komentar