Showtime > Celebrity

Britni Spirs je ABORTIRALA u svom KUPATILU: Džastin mi je dao PILULE od kojih sam SATIMA trpela NEPODNOŠLJIVE BOLOVE

Otkrila je javnosti duboke emocionalne i fizičke rane koje su ostale iz tog perioda

Izvor: K1info

28/10/2023 > 17:10

podeli vest:

Britni Spirs je ABORTIRALA u svom KUPATILU: Džastin mi je dao PILULE od kojih sam SATIMA trpela NEPODNOŠLJIVE BOLOVE
Foto: Tanjug/AP


Pevačica Britni Spirs (41) otvorila je dušu u svojim memoarima pod nazivom 'Žena u meni', donoseći u javnost intimne detalje iz svog života. Osim što je otkrila javnosti kako je zatrudnela i potom prekinula trudnoću tokom svoje veze sa Džastinom Timberlejkom (42), sada je objasnila da joj je on tada predložio da uzme tablete za prekid trudnoće.

Britni je tada imala svega 19 godina, a detalji iz tog perioda pričaju priču o tinejdžerskoj slavi i izazovima sa kojima se suočavala. Nažalost, jedan od tih izazova bila je i trudnoća.

Britni je podvrgnula tajnom zahvatu u domu u kojem su zajedno živeli, nadajući se da će sve ostati u strogoj diskreciji.

Sećajući se tog bolnog trenutka, pevačica je opisala fizičku bol kao "nepodnošljivu" i osvrnula se na trenutak kada joj je Džastin predložio da uzme tablete za prekid trudnoće.

- Možda malo boli, ali bićeš dobro - rekao joj je Džastin.

Foto: Tanjug/AP

 

Nakon što je popila te tablete, suočila se sa jakim grčevima u stomaku, a usledili su sati plača i straha u kupatilu.

- Džastin mi je dao pilule. Otišla sam u kupatilo i ostala tamo satima. Nastavila sam da plačem i vrištim dok se sve nije završilo. Ne sećam se kako se završilo, ali sećam se, 20 godina kasnije, bola i straha – navela je poznata muzičarka u svojim memoarima.

Njena odluka da prekine trudnoću doneta je zbog ljubavi njenog života - Džastina, koji je smatrao da su oboje premladi za roditeljstvo. Ovaj par je bio pod intenzivnim medijskim praćenjem od 1999. do 2002. godine, a Britni je detaljno opisala trenutak kada je, krajem 2000. godine, saznala da je trudna.

- Bilo je iznenađenje, ali za mene nije bila tragedija. Toliko sam volela Džastina. Očekivala sam da ćemo jednog dana osnovati porodicu. Ovo se dogodilo mnogo ranije nego što sam mislila. Rekao mi je da nismo spremni da imamo dete, da smo premladi. Siguran sam da će me ljudi mrzeti zbog ovoga, ali pristala sam da ne rađam. Ne znam da li je to bila ispravna odluka. Da sam je sama donela, nikada to ne bih uradila - napisala je pevačica.

Britni se kasnije udala za Kevina Federlajna i sa njim dobila dva sina. Džastin je, s druge strane, osnovao porodicu sa američkom glumicom Džesikom Bil i takođe postao otac dva sina.

 

Ostavite komentar