Showtime > Celebrity

UDALA SE ćerka Jelisavete Karađorđević: Katarina u 62. godini zablistala U PRELEPOJ VENČANICI

Katarina smo gledali u seriji "Dinastija", a sada je po treći put stala na ludi kamen

Autor: K1info/glossy

27/10/2023 > 12:02

podeli vest:

UDALA SE ćerka Jelisavete Karađorđević: Katarina u 62. godini zablistala U PRELEPOJ VENČANICI
Foto: Youtube/Printscreen/today


Ćerka Jelisavete Karađorđević, Katarina Oksenberg odlučila je da po treći put stane na ludi kamen sa svojim izabranikom Elisom Džounsom. 

Ona je kroz život prošla kroz razne izazove, a njena majka je presrećna što je ponovo pronašla čoveka koji bi mogao da učini da opet bude srećna. 

Katarinu (62) smo imali prilike da gledamo u seriji "Dinastija" u kojoj je tumačila ulogu Amande Karington. Tada ju je publika silno zavolela, a često je bila i u centru pažnje medija zbog svog burnog života.

Ipak, čini se da je možda sada spremna da malo uspori i uživa u životu.

Katarina je blistala u romantičnoj haljini spuštenih ramena. Pored nje, nasmejan i zadovoljan stajao je njen izabranik, sada već muž, biznimen Elis Džouns, sa kojim se verila u junu ove godine.

Da podsetimo, Katarina je ćerka Jelisavete Karađorđević i Haurada Oksenberga. Ona je majka tri ćerke, Maje van Din, Selest van Din i Indije Oksenberg koja je bila u kandžama sekte, ali se srećom sve dobro završilo.​

Pre ovog, trećeg braka, bila je udata za Roberta Evansa nepunih godinu dana, 1998. godine, nakon čega je od 1999. do 2015. bila je u braku sa Kasperom van Dinom.

Katarina je dobila pregršt četitike u kojima se ističe koliko je lepo izgledala na venčanju, njoj i njenom suprugu žele najsrećniji brak.

Ostavite komentar