Showtime > Celebrity

Kakav je ovo OČAJ, ŽENO?! Popularna glumica obukla neviđeno ČUDNU HALJINU - sa RUPOM kod DONJEG VEŠA, sve je IZLETELO

Džulija Foks u haljini koja iz provokativnog prelazi u vulgarno

Izvor: K1info

27/10/2023 > 23:02

podeli vest:

Kakav je ovo OČAJ, ŽENO?! Popularna glumica obukla neviđeno ČUDNU HALJINU - sa RUPOM kod DONJEG VEŠA, sve je IZLETELO
Foto: Tanjug/AP


Američka glumica Džulija Foks nedavno je privukla ogromnu pažnju na svečanosti "Grow Gala" u Njujorku svojim "hrabrim" modnim izborom. Poznata po svojim ekscentričnim modnim odabirima, ovoga puta je otišla korak dalje i pokazala hrabrost da promeni percepciju "gole haljine", a kako se čini, prešla je granicu provokativnog i otišla u neukus.

U centru pažnje bila je njena crvena kožna haljina, koja se izdvojila po svojoj nekonvencionalnoj estetici. Haljina je bila isprekidana trakama sa širokim prorezima duž celog tela, pružajući jedinstvenu i provokativnu pojavu. 

Međutim, mnogi su primetili da sam kroj haljine nije bio njen najbolji odabir, budući da su trake i postava povremeno razotkrivali više nego što je to bilo planirano. Stajling, iako hrabar, mogao bi se opisati kao neusklađen i pomalo neuredan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Backgrid (@backgrid_usa)

"Šta je ovo, zar si toliko očajna za pažnjom?", "Zašto si ovo izabrala, niko ovo ne bi nosio", "Ženo, da li si to namerno uradila?", samo su neki od komentara iznenađenih fanova.

Džulija Foks ostala je dosledna svom imidžu ekscentrične modne ikone, ali je ovaj put njen odabir možda prešao granicu i izazvao pomešane reakcije u svetu mode. 

Ostavite komentar