Showtime > Celebrity

Avramović sa PRELEPOM TEODOROM na premijeri "Čuvara formula": Pogledajte s kim je DELIO KOKICE

Na premijeri filma okupilo se mnoštvo poznatih lica sa domaće javne scene

Izvor: K1info

25/10/2023 > 13:20

podeli vest:

Avramović sa PRELEPOM TEODOROM na premijeri "Čuvara formula": Pogledajte s kim je DELIO KOKICE
Foto: ATA Images


U Beogradu je održana premijera filma "Čuvari formule", a veliku pažnju privukao je srpski reperezentativac Aleksa Avramović u društvu svoje lepše polovine Teodore.

Supruga košarkaša Partizana oduševila je odličnim stajlingom, a brojni fanovi želeli su selfi sa Aleksom. 

Foto: ATA Images

 

On je bio raspoložen i svima je izašao u susret, a Avramovići su seli pored našeg poznatog reditelja Srđana Dragojevića. Sudeći po njihovim osmesima koje su zabeležili fotoreporteri, obojica su se obradovali susretu.

Nema sumnje da je Aleksa nekad uz kokice s uživanjem gledao Srđanove filmove poput "Lepa sela, lepo gore", "Rane", i naravno, "Mi nismo anđeli", a reditelj i dana danas uživa u potezima košarkaša jer je poznat i kao veliki navijač Partizana.

Inače, na premijeri filma okupilo se mnoštvo poznatih lica sa domaće javne scene, a među njima su bili i Žika Todorović, Nataša Ninković, Sloboda Mićalović, Miloš Biković, Nina Janković, Tamara Dragičević, Andrija Milošević, Aleksandar Srećković Kubura...  

Foto: ATA Images

 

Podsetimo, jedinstvenu priču "Čuvara formula" Dragana Bjelogrlića, kao scenaristi potpisuju Vuk Ršumović i Ognjen Sviličić, kao i sam reditelj, a rađena je prema romanu "Slučaj Vinča" profesora Gorana Milašinovića.

 

Ostavite komentar