Showtime > Celebrity

Fanovi u NEVERICI zbog "bisera" Kardašijanke: Uzela ZASTAVU PALESTINE pa učila ćerku - to je BRAZIL, odatle je Nejmar

Nort je primetila emotikone koji šalju korisnici u Lajvu, pa hela da sazna čija je to zastava, ali je odgovor od mame Kim nasmejao sve

Izvor: K1info

22/10/2023 > 19:13

podeli vest:

Fanovi u NEVERICI zbog "bisera" Kardašijanke: Uzela ZASTAVU PALESTINE pa učila ćerku - to je BRAZIL, odatle je Nejmar
Foto: Instagram/kimkardashian


Kim Kardašijan je nedavno privukla ogromnu pažnju na internetu nakon što se uključila u prenos uživo sa svojom desetogodišnjom ćerkom Nort.

Tokom razgovora sa fanovima i odgovaranja na pitanja, gledaoci su počeli da šalju palestinsku zastavu kao znak solidarnosti s civilima pogođenim sukobom na Bliskom istoku.

Nort je primetila zastavu i upitala šta predstavlja, a Kim je, naizgled, nespretno odgovorila da je to brazilska zastava, povezujući je sa fudbalerom Nejmarom.

- To je Brazil. Odatle je Nejmar, jer trenutno pričamo o fudbalskim stvarima - rekla je Kim.

Ova greška izazvala je različite reakcije na društvenim mrežama, sa nekim korisnicima koji su se čudili kako Kim ne razlikuje zastave, dok su drugi tvrdili da je možda namerno lagala kako bi zaštitila svoju ćerku od surovih stvarnosti rata.

"Zar Kim zaista ne zna razliku između brazilske i palestinske zastave?" čudili su se u komentarima ispod videa, pa su je i ismejavali:"Nadam se da Nort ne uči od kuće!".​

- Ona štiti svoje dete. Nort je dete bez obzira na to koliko je poznata - komentarisao je korisnik na strani Kim.

Ovaj incident izazvao je žustru raspravu među korisnicima interneta o ulozi slavnih ličnosti u savremenom društvu i načinu na koji štite svoju decu od teških tema.

Ostavite komentar