Showtime > Celebrity

Razgolićena Kardašijanka RAZBESNELA fanove: Ti imaš DIJAGNOZU, niko ne izgleda tako ZASTRAŠUJUĆE u TRUDNOĆI

Kortni je objavila polugolu sliku sa trudničkim stomakom, a ono što je sve iznerviralo jesu njena leđa koja izgledaju neprirodno savijeno

Izvor: K1info

17/10/2023 > 20:38

podeli vest:

Razgolićena Kardašijanka RAZBESNELA fanove: Ti imaš DIJAGNOZU, niko ne izgleda tako ZASTRAŠUJUĆE u TRUDNOĆI
Foto: Youtube/Printscreen/Entertainment Tonight


Najstarija od sestara, Kortni Kardašijan slikala se za magazin Vanity Farir, ali se pokomentarima može pretpostaviti da je fotografija loše prošla kod fanova.

Od kako je zatrudnela, Kortni ne prestaje da se eksponira u javnosti. Više puta je objavljivala svoje razgolićene fotografije, ali izgleda da je već dosadila svima.

Naime, pozirala je potpuno gola u gornjem delu tela, dok je na sebi dole imala samo crno-providne grilonke. Trudnički stomak se itekako ocrtavao, dok je ona šakama prekrivala gole grudi, međutim, leđa su ta koja su svima zasmetala.

Previše je iskrivila leđa na fotografiji, deluje potpuno neprirodno. Ne znamo da li je u pitanju fotošop ili stvarnost, ali to se, očigledno, fanovima nije dopalo, pa nisu prestajali da joj traže zamerke.

Jedna korisnica Instagrama upitala ju je čak da li ima dijagnozu bolesti - skoliozu - bolest preterano izvijene kičme. Ovakvi komentari su se nizali, jer je Kortni pozirala tako neprirodno, izbacivši zadnjicu što više unazad.

"Kada doktor brzo nažvlja slovo S", "Molim te, molim te samo prestani ovo da radiš, otpratiću te", "Tela su lepa takva kakva jesu! Zašto previše uređivati sliku trudnice? Ničija leđa nisu toliko zakrivljena u trudnoći. To je neprirodno i nerealno. Predstavlja lažnu sliku o tome kako tela treba da izgledaju u kasnoj trudnoći. Posebno kod starijih žena. Molim te uradi to bolje. Imaš toliko uticaja", "Ono što se ovde dešava je zastrašujuće", samo su neki od komentara.

Ostavite komentar