Showtime > Celebrity

Žene košarkaša POKIDALE: U prvom planu Aleksina TEODORA, a istakla se i NATALIJA JOKIĆ

Na žurci su bili i reprezentativci koji su otkazali selektoru - Vasilije Micić, Nikola Jokić i Nemanja Nedović

Izvor: K1info

13/09/2023 > 13:02

podeli vest:

Žene košarkaša POKIDALE: U prvom planu Aleksina TEODORA, a istakla se i NATALIJA JOKIĆ
Foto: ATA Images


Srebrni košarkaši i najbolji teniser sveta Novak Đoković zajedno su do sitnih sati slavili noćas uspehe s terena. Na proslavi u Beogradu pojavili su se sa lepšim polovinama i nisu skidali osmehe sa lica.

Među prvima je došao Nole sa Jelenom, koja je blistala u uskoj haljini sa neobičnim dezenom.

Za njima su stigli i Aleksa Avramović, sa suprugom Teodorom, koja je odabrala diskretan dekolte i crnu kombinaciju sa crvenim sandalama. Igrači su bili raspoloženi, zabavljali su se, međutim, ovo okupljanje je propustio kapiten Bogdan Bogdanović zbog smrtnog slučaja u porodici. 

Blistala je i lepotica Dušana Ristića, a razigranoj ekipi ubrzo se pridružio i Filip Petrušev sa devojkom, koja je zasenila crnom haljinom sa prorezima, a prirodnim izgledom oduševila je i lepša polovina Vanje Marinkovića. Košarkaši su zvali mnoge, a fotoreporteri su snimili i basketaša Dejana Majstorovića sa suprugom Ljubicom.

Na iznenađenje mnogih, na žurci su bili reprezentativci koji su otkazali selektoru - Vasilije Micić, kao i Nikola Jokić u pratnji supruge Natalije, koja je blistala u belom korsetu i elegantnim pantalonama.

Među poslednjima je stigao i Nemanja Nedović sa ženom, a lepa Mina malo nakon porođaja uspela je da vrati kilažu na staro, pa je ponosno prošetala u uskoj, crvenoj haljni. 

Dodajmo da su košarkašima pevali i kantautor Vlado Georgiev, Beogradski sindikat i zvezde narodne muzike Svetlana Ražnatović i Saša Matić.

Ostavite komentar