Showtime > Celebrity

Komplet sa cvetnim printom ANE IVANOVIĆ je sve što nam treba ovoga leta

Najnovije izdanje bivše teniserke očaralo je njene pratioce, pa su je "nagradili" sa više od 12.000 lajkova

Izvor: K1info

08/08/2023 > 16:54

podeli vest:

Komplet sa cvetnim printom ANE IVANOVIĆ je sve što nam treba ovoga leta
Foto: screenshot/anaivanovic


Bivša teniserka Ana Ivanović nekada je osvajala teniske turnire i smešila se sa vrha WTA liste, a danas vodi porodičan život sa legendarnim nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom sa kojim ima troje dece Luku, Leona i bebu koja je na svet stigla u maju ove godine, a čije ime nisi otkrili javnosti. 

Jedna od najlepših sportiskinja privlači pažnju na Instagramu i svojim upečatljivim, ali istovremeno jednostavnim stajlinzima.

Ako skrolujete po njenom profilu, primetićete da Ana voli cvetne dezene, upadljive boje, ali je takođe i ljubitelj crne i bele boje. 

Najnovije Anino izdanje očaralo je njene pratioce i sve one koji vole cvetni print. Naime, Ana je pozirala u efektnom šarenom kompletu, koji se sastoji od šortsa i dugačke košulje u roze boji sa zelenim detaljima. Košulju ravnog kroja je sa jedne strane uvukla, dok je drugi pustila da ležerno pada preko šortsa. Letnji stajling je "začinila" crnim sunčanim naočarima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Prednost ovog odevnog komada jeste to što je izrađen od prirodnih materijala - mešavina lana i pamuka, pa je idealna za nošenje u toplim letnjim danima. Takođe, u zavisnosti od toga uz šta ga kombinujete, može biti sjajno rešenje u gotovo svim prilikama i što je najvažnije lako se kopira. 

Ostavite komentar