Showtime > Celebrity

SOFIJA VERGARA se uvukla u usku haljinu, muškarci će DA POLUDE

Kolumbijsko-američka glumica je u poslednje vreme u žiži javnosti zbog razvoda od supruga glumca Džoa Manđanela

Izvor: K1info

13/08/2023 > 12:16

podeli vest:

SOFIJA VERGARA se uvukla u usku haljinu, muškarci će DA POLUDE
Foto: Tanjug/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File


Kolumbijsko-američka glumica Sofija Vergara (51) je u poslednje vreme u žiži javnosti zbog razvoda od supruga glumca Džoa Manđanela (46) posle sedam godina braka. 

Oni su sredinom juna izdali zajedničko saopštenje u kom su naveli da je odluka bila teška i zamolili su medije za privatnost u ovoj novoj životnoj fazi. U papirima za razvod braka koje je podneo glumac, razlog kraja ljubavi su "nepomirljive razlike“, pisao je tada TMZ.

Zajednička imovina para biće podeljena u skladu s predbračnim ugovorom, a Manganijelo i Vergara su pristali da plate svoje advokatske troškove.

Sofija u poslednje vreme često se na društvenim mrežama hvali fotografijama sa odmora, a sudeći po tim objavama , ona i te kako uživa. 

Jedna od najlepših žena sveta je 51. rođendan proslavila u Italiji gdje je svakodnevno fanove častila atraktivnim fotografijama u bikiniju, a sada se pohvalila i noćnim izlascima u Los Anđelesu

- Letnje večeri - napisala je uz srca u opisu fotografije na kojoj pozira u uskoj beloj uskoj top haljini.

Nedavno je uživala i na koncertu Tejlor Svift, a modnim kombinacijama često pokazuje zavidnu figuru koju Sofia održava vežbanjem u teretani.

Ostavite komentar