Showtime > Celebrity

Bitka za ČIVAVU: Bizarna BRAKORAZVODNA PARNICA Sofije VERGARE i Džoa MANĐANELA

Bivši par je uoči venčanja 2015. godine potpisao predbračni ugovor

Autor: K1 info/24 sata.hr

30/07/2023 > 08:12

podeli vest:

Bitka za ČIVAVU: Bizarna BRAKORAZVODNA PARNICA Sofije VERGARE i Džoa MANĐANELA
Foto: Tanjug/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File


Kolumbijska glumica Sofija Vergara (51) nedavno se nakon sedam godina braka razvela se od glumca Džoa Manđanela (46), a sad sledi brakorazvodna parnica i podela imovine i svega što su stekli u braku. 

Sofija i Džo nemaju decu, ali imaju psa čivavu Babls koja je nedavno napunila deset godina. Povodom rođendana kućnog ljubimca, glumica je u martu ove godine organizovala proslavu rođendana, a delić slavlja podelila je tada na Instagramu. 

Kako navodi US Weekly, bivši par još uvek sređuje detalje oko razvoda: Postoji još nekoliko problematičnih tačaka koje treba rešiti, a jedna od njih je kome će pripasti njihov pas Babls.

 Izvor je takođe naveo da se Sofija nada da će se razvesti na miran i pošten način.

Iako je Babls prvotno bio glumičin pas, kućni ljubimac se vrlo brzo zbližio s Džoom, a glumicu je čak znao i da ugrize.

- Bez obzira koliko me puta ugrizeš, uvek ću te voleti - napisala je glumica nedavno na Instagramu povodom proslave rođendana svog ljubimca.

Inače, glumica je u nekoliko intervjua izjavila da je Babls mrzi.

- Imam psa koji me mrzi. Čim je došla, ignorisala me je i otišla kod Džoa. Uzela mi je sve, mog muža, moj krevet - požalila se Sofija pre par godina u emisiji The Ellen Show, a psa je u šali nazvala 'idiotom'. 

Podsetimo, Sofija i Džo su uoči venčanja 2015. godine potpisali predbračni ugovor, a glumičino bogatstvo se procenjuje na 180 miliona dolara dok je glumac "težak" 140 miliona dolara manje.

Njegovo bogatstvo od 40 miliona dolara skroman je iznos u u poređenju s bankovnim računom bivše supruge. Glumac je ranije naveo u podnetim papirima za razvod da su nepremostive razlike razlog kraha ljubavi. 

Ostavite komentar