Showtime > Celebrity

MADONA pred BANKROTOM? Zavirite u njen bajkoviti VINOGRAD koji se PRODAJE za 5 miliona dolara

Bio u rukama Madonine familije više od 20 godina, a sada je stavljeno na tržište

Izvor: K1info

13/08/2023 > 10:52

podeli vest:

MADONA pred BANKROTOM? Zavirite u njen bajkoviti VINOGRAD koji se PRODAJE za 5 miliona dolara
Foto: Tanjug/AP


Vinograd i vinarija, koji su u Madoninoj porodici više od dve decenije, navodno su stavljeni na tržište, i opisani kao "prilika koja se pruža jednom u životu".

 

Vinograd i vinariju "Ciccone" u Mičigenu osnovali su njen otac Silvio Toni Ciccone, koji sada ima 92 godine, i njena maćeha Žoen oko 1995. godine. Nedavno su o njemu brinuli Madonina braća i sestre.

Veruje se da je Madona (64) boravila na imanju poslednjih godina. To je uključivalo i kada se porodica okupila da proslavi 90. rođendana njenog oca, pri čemu se veruje da je proslava održana u samom vinogradu.

Imovina je sada na tržištu, a navodno je na listi za nešto više od 4,9 miliona dolara i uključuje kuću. Vinograd se proteže na preko 13 hektara.

Celokupno imanje ima 78 hektara. Uključuje dvospratnu vinarsku kuću, koja ima pet spavaćih soba i nekoliko kupatila. Taj objekat takođe uključuje otvoreni prostor i garažu.

Prijavljeno je da imanje uključuje i degustacionu sobu, vinariju, štalu i prostor za događaje. Na ovom mestu se vino proizvodi i flašira na licu mesta.

- To je neverovatno imanje, pripremljeno i spremno za sledećeg upravnika da nastavi viziju, ili da je učini svojom. Takođe postoji mnogo mogućnosti za dodatnu vrednost u celom imanju, što ovaj dragulj čini solidnom investicijom - rekao je agent za nekretnine Blejk Bernard, i dodao da je nekretnina "ključ u ruke" za novog vlasnika.

 

Rečeno je da je Toni sanjao da poseduje i vodi vinograd, prateći tradiciju svog oca u proizvodnji vina, pre nego što je pokrenuo posao. Kažu da je ostvario san sa svojom ženom Džoan nakon što su otišli ​​u penziju.

Baš iz ovog razloga, mnogi komentarišu finansije Madonine familije. Odriču se svog sna, da li je u pitanju bankrot?

Ostavite komentar