Showtime > Celebrity

Uživa za sve pare: Holivudski zavodnik na JAHTI sa novom LEPOTICOM

Glasine da su zajedno počele su kada su zajedno uslikani tokom prestižnog filmskog festivala u Kanu, a kasnije su viđeni i u Londonu

Izvor: K1info

29/07/2023 > 13:52

podeli vest:

Uživa za sve pare: Holivudski zavodnik na JAHTI sa novom LEPOTICOM
Foto: Tanjug/Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP


Ljubavni život američki glumca Leonarda Dikapria (48) oduvek je intrigirao javnost, a holivudski zavodnik ljubio je brojne poznate žene, od glumice Blejk Lajvli, manekenki Bar Rafaeli, Žizel Bundšen, pa do Kamile Morone sa kojom je raskinuo prošle godine.

Već duže vreme se spekuliše da je slavni zavodnik smuvao američku manekenku Điđi Hadid (28), a priče su počele prošle godine kada su viđeni zajedno na Fashion Week u Njujorku. Zatim su u februaru uslikani na večeri u Milanu,a onda i u maju. Međutim, oni nikada nisu potvrdili, a ni demantovali navode o romansi.

Slavnog glumca paparaci prate na svakom koraku. Sada su ga uslikali na letovanju na Sardiniji - i to u društvu nove lepotice - manekenke Nilam Gil (28).

Ljubavni život američki glumca Leonarda Dikapria (48) uvek je intrigirao javnost, a holivudski zavodnik ljubio je brojne poznate žene, od glumice Blejk Lajvli, manekenki Bar Rafaeli, Žizel Bundšen, pa do Kamile Morone sa kojom je raskinuo prošle godine. Već duže vreme se spekuliše da je slavni zavodnik smuvao američku manekenku Điđi Hadid (28), a priče su počele prošle godine kada su viđeni zajedno na Fashion Week u Njujorku. Zatim su u februaru uslikani na večeri u Milanu,a onda i u maju. Međutim, oni nikada nisu potvrdili, a ni demantovali navode o romansi. Slavnog glumca paparaci prate na svakom koraku. Sada su ga uslikali na letovanju na Sardiniji - i to u društvu nove lepotice - manekenke Nilam Gil (28). Nakon što je Leonardo sleteo privatnim avionom na italijansko ostrvo, njemu su se pridružili prijatelji, ali i britanska manekenka, sa kojom su ga mediji spajali poslednjih meseci. Inače, kada su se pre nekoliko meseci pojavile priče da su njih dvoje u vezi, Nilam je na Instagramu demantovala romansu, objavivši da je u vezi sa Leonardovim prijateljem.

Nakon što je Leonardo sleteo privatnim avionom na italijansko ostrvo, njemu su se pridružili prijatelji, ali i britanska manekenka, sa kojom su ga mediji spajali poslednjih meseci. Glasine su počele kada su zajedno uslikani tokom prestižnog filmskog festivala u Kanu, a kasnije su viđeni i u Londonu. 

Međutim, Nilam je na Instagramu demantovala romansu, objavivši da je u vezi sa Leonardovim prijateljem. 

- Samo da razjasnimo sve glasine… Ja nisam nova devojka Leonarda di Kaprija. Zapravo, ja sam u posvećenoj vezi sa njegovim dobrim prijateljem, i to već nekoliko meseci - napisala je manekenka nedavno na Instagramu. 

 

Ostavite komentar