Showtime > Celebrity

Bivša devojka BRUSA VILISA otkrila: Sve mu je gore, PLAŠIMO SE...

Porodica slavnog glumca u martu ove godine saopštila da on boluje od frontotemporalne demencije

Autor: K1 info/Blic žena

27/07/2023 > 11:38

podeli vest:

Bivša devojka BRUSA VILISA otkrila: Sve mu je gore, PLAŠIMO SE...
Foto: Tanjug/Charles Sykes/Invision/AP, File


Pre skoro godinu dana, ceo svet je potresla vest da je zdravstveno stanje holivudskog glumca Brusa Vilisa - loše.Naime, jedan od najboljih akcionih heroja povukao se iz sveta filma, nakon što mu je dijagnostikovana prvo afazija, a zatim se utvrdilo da boluje od frontotemporalne demencije. 

- Otkako smo objavili da Brus boluje od afazije u proleće 2022. njegovo zdravstveno stanje se pogoršalo i sada imamo specifičniju dijagnozu: frontotemporalna demencija (poznata kao FTD). Nažalost, problemi sa komunikacijom samo su jedan od simptoma bolesti sa kojom se Brus suočava. Iako je ovo bolno, pravo je olakšanje konačno imati jasnu dijagnozu - navela je porodica glumca u martu.

Zvezda filmova "Pulp Fiction", "Armagedon", i "Die Hard" je, kako tvrde mnogi, konstantno okružen porodicom, suprugom Emom i ćerkama, kao i bivšom suprugom Demi Mur.

Brusova supruga Ema neretko na društvenim mrežama deli detalje o borbi s kojom se suočava njen slavni suprug, a sada je progovorila i glumčeva bivša devojka Marija Bravo.

Brus i Marija su se upoznali u njegovom restoranu "Planeta Holivud" i zabavljali su se dve godine tokom devedesetih. Marija je sada otkrila medijima da je na jednom humanitarnom događaju bilo govora i o njegovom zdravstvenom stanju i da je tada razgovarala sa glumčevom ženom.

- On je sve gore i gore. Nije dobro. Pričala sam sa njegovom suprugom Emom i, nažalost, to je progresivna bolest. Šaljem mu puno pozitivne energije i ljubavi - rekla je Marija.

Ostavite komentar