Showtime > Celebrity

KUPAĆI koji nosi Marija Karan je i NEOBIČAN i - VRLO IZAZOVAN

Bila sam samo jednom na dijeti, još kao student, i sećam se da sam svaki dan počinjala sa dve banane za doručak, rekla je glumica

Izvor: K1info

27/07/2023 > 11:06

podeli vest:

KUPAĆI koji nosi Marija Karan je i NEOBIČAN i - VRLO IZAZOVAN
Foto: Amir Hamzagic/ATAImages


Brojne poznate dame ovih dana objavljuju vrele fotografije sa letovanja, a njima se pridružila i glumica Marija Karan (41). Poznata umetnica trenutno uživa na moru, a koliko joj prija odmor pokazala je i na Instagramu. 

Naime, ona je objavila nekoliko fotografija sa broda, a najvežu pažnju njenih pratilaca privukao je neobičan kupaći kostim koji je ponela. 

Marija je pozirala u  jednodelnom kupaćem kostimus izrezima na stomaku i tri reda bretela, koje su povezane zlatnim alkama na dekolteu, dok je letnje izdanje ukrasila sa zanimljivim naočarima za sunce. 

Donji deo je idealan za žene koje žele da prikriju stomačić, dovoljno je dubok i nije preterano izrezan oko nogu. 

Ovaj model je savršen za žene sa viškom u donjem delu tela. Glumica međutim, nema razloga da nešto prikriva jer ima vitku liniju na kojoj bi joj mnoge dame pozavidele. 

- Bila sam samo jednom na dijeti, još kao student, i sećam se da sam svaki dan počinjala sa dve banane za doručak", ispričala je jednom prilikom za Hello! "Srećom, ubrzo sam shvatila da je najbolje da jedem umereno, manje obroke više puta tokom dana. Pravi rezultati dobijaju se na teži način, ali najvažniji su istrajnost i strpljenje, a nagrada za to je zaista fantastična - otkrila je Marija jednom prilikom. 

 

Ostavite komentar