Showtime > Celebrity

Kevin Kostner POBEDIO bivšu na sudu: Kristin Baumgartner MORA da se ISELI iz KUĆE

Modna dizajnerka je u maju podnela zahtev za ravod braka

Izvor: K1info

07/07/2023 > 17:17

podeli vest:

Kevin Kostner POBEDIO bivšu na sudu: Kristin Baumgartner MORA da se ISELI iz KUĆE
Foto: Tanjug/AP Photo/Jordan Strauss/Invision/AP, File


Razvod američkog glumca Kevina Kostnera (68) i njegove supruge dizajnerke Kristin Baumgartner (49)  posle 18 godina braka već neko vreme puni medijske stupce. Nakon što je modna dizajnerka u maju podnela zahtev za razvod braka, usledila je borba na sudu oko alimentacije za njihovo troje dece -  Kejdena (16), Hejes (14), i Grejs (13).

U odgovoru na Kristininu izjavu o nalogu, koja je nedavno podneta Vrhovnom sudu Kalifornije, glumac je rekao da je zahtev njegove bivše supruge od 248.000 dolara mesečno "prenaduvan i neutemeljen".

Međutim, njihovim prepucavanjima tu nije kraj. Kristin je rekla da ne želi da se iseli iz kuće holivudske zvezde vredne "tričavih" 145 miliona dolara, odnosno da to neće uraditi dok ne bude sigurna da će joj ostati dovoljno da obezbedi njihovu decu. 

Kad je rekla dovoljno, ona je mislila na konkretnu alimentaciju od 248.000 dolara.

Kevin je rekao da ne želi da plaća njene skupe krpice, estetske zahvate i hirove.  Ona je njega optužila da je bez dogovora sa njom deci saopštio da se razvode, putem video poziva.

Nakon toga, deo javnosti je stao na njenu, a deo na njegovu stranu. 

Sada je doneta i odluka da će Kristin ipak morati da se iseli iz Kevinove kuće do 31. jula. Kako piše TMZ, sud je odbacio argumente modne dizajnerke da je Kevin pokušao da je nepravedno izbaci iz kuće. 

U narednom periodu videćemo šta nas čeka dalje u ovoj brakorazvodnoj parnici, a na društvenim mrežama se već može videti da se oni koji podržavaju Kevina i oni koji su stali na stranu Baumgartnerova ne slažu baš oko ove odluke.

Dok neki llikuju i smatraju da je ovo pravedno, drugi su ljuti i besni zbog ove odluke.

Ostavite komentar