Showtime > Celebrity

Mik Džeger VERIO 44 godine mlađu: Zajedno su skoro 10 godina, IMAJU I SINA

Legendarni roker i njegova izabranica su se upoznali 2014. godine na njegovom koncertu u Tokiju

Izvor: K1info

02/07/2023 > 12:42

podeli vest:

Mik Džeger VERIO 44 godine mlađu: Zajedno su skoro 10 godina, IMAJU I SINA
Foto: Tanjug/Photo by Charles Sykes/Invision/AP


Slavni rok muzičar Mik Džeger (79) verio je svoju dugogodišnju partnerku Melani Hemrik (36), otkrili su njihovi bliski prijatelji za strane medije.

Džegerova 44 godine mlađa izabranica Melani je prošlog meseca podigla prašinu u medijima noseći takozvani "prsten obećanja" koji joj je poklonio frontmen grupe The Rolling Stones

- Melani je bila u Američkom baletnom teatru i govorila je svojim prijateljima da je verena za Mika. Bilo je vrlo jasno da je reč o vereničkom prstenu i da je ona sada njegova verenica. Njena porodica zna da su vereni i presretni su. Nemaju planove za venčanje, ali Melani puno znači da bude verena, tako ona govori. Svi njeni prijatelji su sretni zbog nje - rekao je izvor za Mirror.

Da podsetimo, Mik Džeger i Melani su se upoznali 2014. godine na njegovom koncertu u Tokiju. Pevačevi prijatelji otkrili su da su njih dvoje u otvorenoj vezi, a pre šest godina dobili su i sina Deveruksa.

Mik Džeger ima osmoro dece u rasponu godina od 50 pa do četiri godine - tu su ćerka Karis (51) koju je dobio sa Maršom Hant, potom ćerka Džejd (50) iz braka sa Bjankom Džeger, pa onda ćerke Džordžija (29) i Lizi (37), kao i sinovi Džejms (36) i Gabrijel (23) iz braka sa Džeri Hol. Tu je i Lukas (22) koga je dobio sa Lučijanom Morad. Pored toga, ima i petoro unučića.

Ranije je izvor za američke medije otkrio detalje o njihovoj vezi.

- Mik se u potpunosti promenio. Ranije je često menjao devojke. Međutim, Melani i Deveruks idu s njim na turneje, tako da je porodica uvek na okupu. To ga čini sretnim - rekao je izvor svojevremeno. 

Ostavite komentar