Showtime > Celebrity

Stjepan Hauser POKAZAO devojku: Bivši verenik Jelene Rozge SMUVAO znatno mlađu MARIJU

"Opet si promenio devojku“, "Premlada je za njega“, "Izgleda kao da ima 12 godina“, samo su neki od komentara ispod objave

Izvor: K1info

13/06/2023 > 21:41

podeli vest:

Stjepan Hauser POKAZAO devojku: Bivši verenik Jelene Rozge SMUVAO znatno mlađu MARIJU
Foto: Aleksandra Ignjatović


Hrvatski violončelista Stjepan Hauser (36) važi za jednog od najcenjenijih muzičara klasične muzike, ali i za velikog zavodnika. 

Poznato je da je on pre više godina bio u vezi sa devet godina starijom pop pevačicom Jelenom Rozgom. Oni su u romansu uplovili 2015. godine, bili su i vereni, ali njihova ljubav doživela je krah 2017. 

Nakon raskida veridbe sa jednom od najpopularnijih regionalih muzičkih zvezda, zgodnog Hausera mediji su spajali sa brojnim damama, ali on nijednu vezu nije javno priznao. Povezivali su ga sa rusko-američkom pijanistkinjom Lolom Astanovom i pevačicom Fani Stipković. 

Međutim, sada je izgleda došlo vreme da muzičar pokaže svoju lepšu polovinu. Naime, Stjepan Hauser je na Instagramu podelio nekoliko fotografija na kojima pozira u prisnoj pozi sa zanosnom devojkom Marijom.

 "Romantico", napisao je u opisu fotografija koja su ovekovečene u Rimu, čime je zaintrigirao pratioce.

Sudeći po fotografijama Marija je dosta mlađa od njega. 

"Opet si promenio devojku“, "Premlada je za njega“, " Izgleda kao da ima 12 godina“, samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod objave. 

 Inače, opisu profila lepe Marije, piše da je iz Ukrajine i da se bavi nutricionizmom, sportom i lepotom. Na Instagramu je prati više od 30.000 ljudi. 


 

 

 

Ostavite komentar