Showtime > Celebrity

OSMEH sa lica nije skidala: Amber Herd PRVI PUT na crvenom tepihu posle SUĐENJA sa Depom

Suđenje bivšeg glumačkog para završilo se pobedom glumca, pa je ona morala da isplati bivšem suprugu 10,4 miliona dolara odštete

Autor: K1 info/Gloria.hr

26/06/2023 > 17:41

podeli vest:

OSMEH sa lica nije skidala: Amber Herd PRVI PUT na crvenom tepihu posle SUĐENJA sa Depom
Foto: PrintscreenYoutube/Bram Rivers


Američka glumica i manekenka Amber Herd (37) pojavila se na crvenom tepihu na svetskoj premijeru filma "In the Fire" u teatru Antico na Taormina Film Festivalu u Italiji.

To je ujedno  njen povratak na crveni tepih nakon nešto više od godinu dana kada je završeno suđenje sa bivšim suprugom Džonijem Depom. 

Glumica je za ovu priliku ponela crnu haljinu sa plaštom do poda, a stajling je upotpunila sa sandalama na platformu. Kosu je stilizovala u elegantne lokne, a ono što su svi primetili Amber Herd je bila dobro raspoložena.

Ona je, između ostalog, potpisivala autograme obožavaocima i slikala se sa njima. 

Inače, Amber Herd u filmu "In the Fire", tumači ulogu lekarke koja putuje na udaljenu plantažu u 1890-ih kako bi lečila dečaka s neobjašnjivim sposobnostima kojeg lokalni sveštenik smatra opsednutim. 

Film, koji još nema datum izlaska, poslednji je glumački projekat koji je Amber snimila i sniman je u Italiji početkom 2022., mesecima pre nego što je njeno i Depovo suđenje počelo u aprilu iste godine.

Po završetku suđenja, glumica se uglavnom držala dalje od očiju javnosti. Ali, prošlog maja je viđena u Madridu. Govoreći na španskom jeziku, tamošnjim paparacima je više puta rekla da voli život u Španiji.

Podsetimo, glumac je dobio tužbu za klevetu protiv Amber Herd, vrednu 15 miliona dolara. Porota je tada utvrdila da je Herd oklevetala bivšeg muža u članku Vašington posta iz 2018. u kojem je napisala da je "javna ličnost koja predstavlja nasilje u porodici", te je morala da isplati bivšem suprugu 10,4 miliona dolara odštete. 

 

 

Ostavite komentar