Showtime > Celebrity

HAJDI Klum i KEJT Bekinsejl na crvenom tepihu: Kad su se one pojavile u Kanu, SVE JE STALO

Kao i svake godine u Kanu mnoge poznate ličnosti kao da se takmiče ko će biti lepši, glamurozniji i unikatniji

Izvor: K1info/telegraf.rs

28/05/2023 > 11:41

podeli vest:

HAJDI Klum i KEJT Bekinsejl na crvenom tepihu: Kad su se one pojavile u Kanu, SVE JE STALO
Foto: Tanjug/Joel C Ryan/Invision/AP/ Scott Garfitt/Invision/AP


Još od davne 1964. godine održava se Kanski festival gde su u centru pažnje moda i film. Na njemu se svake godine okupljaju najvažnije ličnosti današnjice, koje kao da se utrkuju ko će poneti najlepšu, najglamurozniju i najekstravagantniju toaletu.

I to nije samo sad, tako je bilo još od davina, a o mnogim zvezdama i njihovim odevnim kombinacijama se i dan danas priča. Ali, ove godine tu etiketu ponele su Hajdi Klum i Kejt Bekinsejl.

Poznata manekenka, čuvena je po tome što voli izazovna modna izdanja, to je ponovo i dokazala. Ona je crvenim tepihom prošetala u lepršavoj žutoj haljini koja je otkrivala njen dekolte i vitke noge. S obzirom na to da je haljina vrlo efektna, Hajdi je obula providne PVC štikle i stavila prstenje.

Glumica Kejt Bekinsejl se pojavila u Kanu, a svojom pojavom je sve oduševila.

Ona je poznata kao kraljica crvenih tepiha, a kada vidite njenu kombinaciju shvatićete i zašto.

Kejt se odlučila za providan kombinezon na duge rukave koji je skrojen kao šorts, a kako bi unela dozu glamura preko kukova je zavezala plašt koji se vukao za njom.

Kombinezon je providan, ali je ujedno i prekriven šljokicama i cirkonima. Glumica se odlučila za štikle na visoku platformu i na ovaj način vizuelno izdužila figuru.

Ostavite komentar