Showtime > Celebrity

Heder Loklir (61) NE LIČI NA SEBE: Droga, alkohol i plastične operacije je UNIŠTILI

Glumica je u naletu besa svojevremeno tukla svog verenika Krisa Hejzera, zbog čega je reagovala i policija

Izvor: K1info

22/06/2023 > 20:17

podeli vest:

Heder Loklir (61) NE LIČI NA SEBE: Droga, alkohol i plastične operacije je UNIŠTILI
Foto: PrintscreenYoutube/ The Drew Barrymore Show


Američka glumica Heder Loklir (61) najpoznatija po ulozi Semi Džo iz serije "Dynasty" , kao i Amande Vudvard u seriji "Melrose Place".

Slavna glumica nedavno je uslikana na ulicama Los Anđelesa, a kako prenose strani mediji, seks bomba iz devedesetih izgleda ne liči na sebe.

Čini se da je njena dugotrajna bitka sa zavisnošću od droge i alkohola uzela svoj danak, jer glumicu niko ne prepoznaje.

Kako prenose strani mediji, ona je zamišljena, sedela ispred kuće, obučena u crno – od glave do pete.

Da podsetimo, Heder je tokom svoje karijere punila medijske stupce svojim bizarnim postupcima, skandalima i ispadima. Godinama se borila sa zavisnošću od alkohola, koji joj je doneo velike probleme. Glumica je u naletima besa svojevremeno tukla svog verenika Krisa Hejzera, zbog čega je morala da reaguje i policija.

Jednom prilikom je uhapšena nakon što se automobilom zaletela u stub električne rasvete blizu svog kalifornijskog doma, pri čemu joj je u automobilu pronađen alkohol. 2018.godine završila je na psihijatriji nakon što je pretila da će izvršiti samoubistvo. Član porodice je tada zvao policiju i prijavio da Loklirova traži pištolj i preti da će se ubiti.

Heder je zavisna i od plastičnih operacija Lice joj je otečeno i izdeformisano, od silnih botoksa. 

Ostavite komentar