Showtime > Celebrity

Fotke Aleka Boldvina posle OPERACIJE: Slavni glumac hoda uz pomoć ŠTAPA

Slavnog glumca je pre dve godine obeležila velika tragedija, kada je na snimanju filma "Rust" pištoljem usmrtio snimateljku Halinu Hačins

Izvor: K1info

11/06/2023 > 21:25

podeli vest:

Fotke Aleka Boldvina posle OPERACIJE: Slavni glumac hoda uz pomoć ŠTAPA
Foto: tanjug/Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File


Američki glumac Alek Boldvin (65) uslikan je u Njujorku prvi put u javnosti nakon operacije kuka, dok je hodao uz pomoć štapa.

Alek Boldvin je operisan 30. maja i tada mu je ugrađen veštački kuk, a glumčeva supruga Hilarija Boldvin (39), objavila je to na Instagramu i poželela mu brz oporavak.

- Alek je dobio novi kuk. Prošli smo kroz toliko toga zajedno. Toliko želim da ostaviš ovo veoma intenzivno poglavlje o hroničnom bolu iza sebe i poboljšaš kvalitet života - napisala je Hilarija. 

Glumac je prethodno obavestio pratioce na Instagramu o svom zdravstvenom stanju.

Otac osmoro dece rekao je da je operaciju trebalo da obavi pre najmanje dve godine i da je sve to vreme hodao šepajući.

- Nisam sebi učinio nikakvu uslugu - dodao je, ističući da je napravio "kompenzacijsku štetu" na drugim delovima tela, uključujući leđa, vrat i kolena.

- Bilo je teško šepati u ovom stanju dve godine - ispričao je glumac.

Inače, Alek Boldvin je već bio podvrgnut operaciji zamene levog kuka 2018, a nedavno je izjavio da za drugu operaciju nije imao vremena zbog prenatrpanog rasporeda.

Da podsetimo, Aleka Boldvina je pre dve godine obeležila velika tragedija, kada je na snimanju filma "Rust" pištoljem usmrtio snimateljku Halinu Hačins. Boldvin je bio optužen za ubistvo iz nehata, a u aprilu ove godine sve optužbe protiv njega su odbačene.

Ostavite komentar