Showtime > Celebrity

Aleksandra Tomić na set VODILA BEBU: Dovozili su nas u TRAKTORSKOJ PRIKOLICIi do napuštenog sela

Vezana sam za asfalt i dešavanja u gradu, istakla je glumica

Autor: K 1 info/Lepa i srećna

14/06/2023 > 11:40

podeli vest:

Aleksandra Tomić na set VODILA BEBU: Dovozili su nas u TRAKTORSKOJ PRIKOLICIi do napuštenog sela
Foto: PrintscreenInstagram/Djedja


Glumica Aleksandra Tomić vratila se poslu nekoliko meseci posle rođenja sina Relje kojeg je dobila sa kolegom Andrijom Miloševićem. 

Popularna glumica je dobila ponudu za ulogu u filmu "Danica", koju je sa zadovoljstvom prihvatila, pa je sa bebom otputovala na Frušku Goru gde je bilo snimanje. Međutim, odlazak na set sa bebom nije bio nimalo jednostavan. 

- Snimala sam ga samo pet ili šest meseci nakon porođaja i beba je išla sa mnom na set. Boravili smo desetak dana na Fruškoj gori i nije dolazilo u obzir da se toliko dugo odvajam od sina. Jurcala sam između hotela i seta, koji su bili udaljeni na 45 minuta vožnje. Nisam sigurna da bih opet sebe stavila u sličnu situaciju. Obaveze oko bebe su veoma zahtevne, a morala sam da budem naspavana i da dolazim na set s naučenim tekstom - rekla je Aleksandra za TV Ekran i nastavila: 

- Bilo je to više nego veliki izazov, po tome ću pamtiti snimanje. Inače, set je bio u napuštenom selu, do kog su nas, kad padne jaka kiša, dovozili u traktorskoj prikolici.

Aleksandra je priznala da ne bi mogla da živi na selu, jer je navikla na život u gradu.

- Nisam sigurna. Za sve nas rođene u gradu priroda je potpuno nova dimenzija života. Vezana sam za asfalt i dešavanja u gradu. Međutim, osećam potrebu da se ponekad osamim u prirodi s porodicom i prijateljima - kaže ona. 

 

Ostavite komentar